Estradnu scenu u Srbiji  potresaju razvodi poznatih pjevača i skoro svaki dan imamo ovu vijest na ovu temu. Ipak najveći šok je izazvalo saopštenje Dragane Mirković u kojem je najavila svoj razvod jer se smatraloo da Toni i ona žive pravu bajku. Međutim ispostavilo se da već duže vrijeme ni ne žive zajedno.

U savremenom društvu razvodi postaju sve zastupljeniji, zbog čega brak i porodica postepeno gube svoj značaj. Nekada su se smatrale kamenom temeljcem društva, a sada se ove institucije ruše poput krhkih karata. Javnost je i dalje opčinjena raspadom braka Tonija Bijelića i Dragane Mirković, zajednice koja je trajala 24 godine.

Uzimajući u obzir moju nepokolebljivu posvećenost poštenju, osjećam se primoranom da se obratim javnosti i podijelim srceparajuću vijest da sam pokrenula pravni postupak za raskid vlastitog braka.

Tokom dužeg trajanja, Tony i ja smo doživjeli značajan pad u našoj vezi, što nas je dovelo do toga da vodimo odvojene živote i boravimo u odvojenim rezidencijama posljednje tri godine. Uz najveći prioritet stavljen na dobrobit moje porodice i nepokolebljivu posvećenost vrijednostima ukorijenjenim u meni, uložio sam sve moguće napore da spasim nekada cijenjenu zajednicu, čak i suočenu sa brojnim nepomirljivim razlikama.

 

  • Vremenom se distanca između nas proširila i postalo mi je jasno da naše insistiranje da ostanemo u sve lošijoj vezi samo dodatno šteti našim najmilijima. Dragana je izrazila ovu perspektivu, što je dovelo do stalnih nagađanja. U početku su kružile glasine da Tony ima još jednog supružnika, tvrdnju koju je on odlučno opovrgao.

Prema nedavnim izveštajima u lokalnoj štampi, veruje se da je na razvod između Dragane i Tonija uticao prijatelj od poverenja koji je Dragani dosledno davao informacije u vezi sa Tonijevom sumnjom u neverstvo tokom dužeg perioda.

Postoji neizvesnost oko Draganine ocene pojedinca koju je nedavno dovela u svoju kompaniju, kao i njen skepticizam u pogledu njihovih pravih namera.

S obzirom na njegovu blizinu, ova osoba je nastavila da otkriva brojne pojedinosti u vezi Tonyja i njegove nevernosti. Na iznenađenje slušaoca, otišao je toliko daleko da je otkrio da je Toni bila odsutna iz njihovog prebivališta devet mjeseci, što ju je navelo da ga suoči s nizom upita.

 

Tokom devet mjeseci, tačnije dok je krenula na uspješne turneje po Australiji i Americi, te aktivno učestvovala u pripremama za koncert u Areni, izvor je otkrio da se zabavljala u uzaludnim nastojanjima svoje prijateljice i drugih pjevača da glumi Tonija. u negativnom svetlu.

Prema insajderu iz “Skandala”, Tony je već duže vrijeme bio svjestan pokušaja da se zabije klin između njega i njegove partnerke. Međutim, za Tonyja razvod nije čak ni razmatran. Neosporna je istina da svaki brak doživljava svoj priličan dio nesuglasica i sukoba.

Čini se da je Dragana, Tonijeva partnerka, bila podvrgnuta štetnim radnjama poput trovanja i manipulacije kolegama kroz odavanje podataka o Toniju. Iako mogu postojati različita gledišta o Toniju, jedan aspekt koji ostaje neosporan je njegov nepokolebljivi integritet i poštenje.

 

  • Tony se, u nastojanju da dodatno pojača neizvjesnost, odlučio za neortodoksnu strategiju. Umjesto da se opredijelio za tradicionalne metode poput medijskog angažmana ili reklamiranja, napravio je namjeran izbor da svoje misli i želje prenese isključivo na svom Instagram profilu. Duetska pesma Snežane Đurišić “Ne zovi me, nisam više tvoja” propraćena je objavljenom fotografijom na kojoj je Jašar Ahmedovski.

U Beču, u Austriji, srpski preduzetnik po imenu Toni Bijelić postigao je izuzetan uspjeh izgradnjom uspješnog poslovnog carstva. Njegovo bogatstvo je direktan rezultat njegovih lukavih ulaganja, posebno u automobilski sektor.

Jedno od njegovih najznačajnijih dostignuća je vlasništvo nad cijenjenom kompanijom “Majbah”, poznatom po svojoj luksuznoj i ekskluzivnoj ponudi. Previsoke cijene zakačene na njihova vozila služe kao jasan dokaz njihove raskoši, a čak i najpristupačniji automobil u njihovoj kolekciji počinje od nevjerovatnih 70.000 eura.

Pored angažmana u automobilskom sektoru, Toni i njegova supruga Dragana hrabro su se odlučili da istraže oblast televizije. Sada s ponosom poseduju veoma cenjeni satelitski muzički kanal “DM SAT”, pametno nazvan po inicijalima Dragane Mirković.

Profitabilnost ove veoma uspešne platforme za emitovanje je neosporna. Osim toga, Toni Bijelić se etablirao kao zapažena ličnost u građevinskoj industriji. Osim što vodi vlastitu građevinsku firmu, posjeduje vrijednu kolekciju nekretnina i zgrada.

Preporučujemo