Uprkos tome što vodi miran život sa suprugom Aleksandrom Prijović i sinom Aleksandrom, Filip Živojinović je pod stalnom medijskom paskom. Posebno sada nakon što je Prija postala pravi fenomen u regiji jer je rasprodala veliki broj koncerata.


Iva Nakić gaji ogromnu ljubav i naklonost prema bratu  Filipu Živojinoviću. Oni održavaju snažnu vezu i trude se provesti što više vremena zajedno.Filip je jednom prilikom na svom Instagram profilu podijelio sliku na kojoj su on i njegova sestra Iva. Popratni natpis sastavio je sam Filip, a glasi: Rad na filmu zajedno sa sestrom može ispuniti vaše srce toplinom i radošću. Presudnu ulogu u oživljavanju filma odigrala je naša primarna kostimografkinja Iva Nakić.


Sestra Filipa Živojinovića s majčine strane, Iva Nakić, u javnosti se drži po strani. Ipak, uočena je na drugom koncertu Aleksandre Prijović u društvu svoje majke Zorice, s kojom Filip također ima jaku vezu. Tijekom tog događaja tema razgovora nazočnih bila je iznimna prirodna ljepota Ive Nakić. Zorica Nakić, Filipova majka , imala je samo divljenje prema svojoj snahi. Pohvalila je Aleksandrin marljiv rad i potvrdila da je njen uspjeh zaslužen. Zorica je izrazila neizmjeran ponos Aleksandrinim uspjesima.


Podsjetimo, Filip je prijašnjih godina lijepim riječima čestitao svojoj sestri rođendan. Na ovaj poseban dan, upućujem svoje najtoplije želje djevojci koja je zarobila moje srce od trenutka kada sam je ugledao – svojoj sestri. Danas, na tvoj rođendan, želim te podsjetiti da si najbolja sestra na svijetu i da te tvoj brat voli više od svega na svijetu. Vrijedi istaknuti da osim Ive, Filipovu obitelj čini i njegov brat Mario. Oboje su rođeni u zajednici Filipove majke Zorice s košarkašem Ivom Nakićem. S očeve strane Filip ima dva brata: Stefana i Viktora.

Preporučujemo