Prije više od godinu dana ošao je kraj braku glumačkog dvojca Momčila Otaševića i Jelene Perčin. Supružnici su zbog brojnih poslovnih obaveza Momčila Otaševića odlučili za razvod, a rastali su se tiho. Iako su hrvatski mediji kružili glasinama da je uzrok raspada braka Momina kolegica Ana Uršula Najev, nema službene izjave koja bi to potvrdila. Momčilo je poznat kao veliki zavodnik ali on tvrdi da druga žena nije imala uticaj na njegov razvod.

Kolegica Momčila Otaševića, koji tumači romantični interes njegovog lika u “Kumovima”, nedavno je dala izjavu, što je prvi put da je javno progovorila o njihovoj vezi. Glumica je odlučno demantirala sve navode o ljubavnoj vezi s kolegom Momom. Naglasila je da su uvijek održavali profesionalan odnos i da nikad nisu bili u ljubavnoj vezi. Osvrćući se na glasine da je ona uzrok njihova razvoda, izjavila je da nema činjeničnog temelja za takve tvrdnje. Dodala je da tim glasinama nedostaje i istine i zdravog razuma.


To je stvar koja se isključivo tiče pojedinaca koji su uključeni u razvod i od njih treba tražiti daljnje razjašnjenje. Momo, koji slučajno ima dvoje male djece, čini važnim da javnost ima pristup istini. Partnerica Momčila Otaševića osjećala se primoranom progovoriti u to vrijeme, makar samo da očuva razinu poštovanja prema onima koji su nam bliski, čak i ako ga prema nama nema. Tijekom nedavnog intervjua za “Slobodnu Dalmaciju”  glumica izrazila je nevjericu zbog optužbi koje su joj kolege iznijele na račun. U jeku snimanja serije s prijateljem i kolegom koji se trenutno razvodi, javno je optužena da je odgovorna za raspad veze. Unatoč nedostatku dokaza ili suvislih informacija koje bi poduprle tu tvrdnju, njezini kolege nisu oklijevali označiti je kao rušiteljicu obitelji i braka.


I sam Momčilo se osvrnuo na temu svog razvoda: Kad sam to doživio, moja je prva reakcija bila da je to apokalipsa. Ipak, nakon razmišljanja, došao sam do spoznaje da je to možda bio prerušeni blagoslov. Promptno sam tražio optimalno rješenje za djecu i bez odlaganja postupio po njemu. Vremena je bilo malo i nisam ga mogao gubiti odgavarajući na tračeve. Danas nastojim zadržati pozitivan stav i urediti svoje poslove što je učinkovitije moguće s obzirom na nove okolnosti. Iako je to težak zadatak, s djecom u prvom planu, odlučan sam ustrajati.

Preporučujemo