Božićno drvce obitelji Gudelj, kao da je izašlosa stranica čarobne knjige priča, krasi njihov dom. Trenutačno Nemanja i Anastasija Gudelj, proslavljeni nogometaš i njegova supruga, uživaju u čarima Dubaija, dok obitelj Gudelj slavi blagdane u svom domu.

 

Bratu Dragiju tijekom praznika društvo pravi djevojka  Lana, dok mama Olivera, tata Nebojša i sestra Vanja uživaju u luksuznoj rezidenciji u Sevilli. Podsjetimo, u istom kvartu nekretninu posjeduje posjeduje i Nemanja i Cecina nasljednica. Uzimajući u obzir zajedničku ljubav obitelji Gudelj prema sportu, sasvim je prirodno da je njihov posjed modificiran kako bi omogućio niz aktivnosti, uključujući improvizirano košarkaško igralište i bazen.

Visoki zid okružuje veličanstvenu bijelu vilu, štiteći je od bilo kakvih nepoželjnih pogleda. Staze od oštrog bijelog mramora presijecaju pomno njegovani travnjak, dok niz biljaka i šarmantni bijeli pas doprinose općem osjećaju topline i ugode. Ne samo da smo imali priliku vidjeti  imanje, već smo imali priliku svjedočiti Vanjinom i Oliverovom blagdanskom štihu dok su kitili božićno drvce u svojoj obiteljskoj kući. Ukrašeno golemim bijelim ukrasima, umiljatim plišanim medvjedićima, elegantnim mašnama i svjetlucavim biserima, veliko i raskošno drvce stajalo je u punom sjaju.

 

U svom pomnom planiranju Vanja i Olivera pobrinule su se da niti jedan detalj ne bude prepušten slučaju, pa tako ni ukrasi oko božićnog drvca. Dodatno je postavljena i mala figurica Djeda Mraza, koja je dodatno udahnula kući u Sevilli praznični duh Nove godine. Brojni pojedinci su se osvrnuli na rijetkost ove božićne jelke, pitajući se može li nadmašiti raskoš dosadašnjih Cecinih ukrasa na njenom velebnom imanju na Dedinju.Naime u komentarima je pisalo da je Cecina jelka spram Oliverine siromašna.

Preporučujemo