Rođena i odrasla u Šapcu, Slavica Ćukteraš na svoj je glazbeni put krenula nakon završene glazbene škole. U želji da pokaže svoj talent, javila se na audiciju za prvu sezonu natjecanja “Zvezde Granda”, osvojivši publiku diljem regije svojim zadivljujućim nastupima. Usred njezine sve veće popularnosti, srce joj je zarobio bivši srpski reprezentativac i nogometni vratar Vlada Avramov. Međutim njihova se veza završila krahom.

Pjevačica Slavica Ćukteraš izašla je iz burne i mučne faze vezane za njenog bivšeg supruga Vlada Avrama. Hrabro je prijavljivala slučajeve nasilja i borila se za vlastiti mir. Ipak, sada je sreću pronašla uz DJ-a Vladimira Aćića, koji je već neko vrijeme dio njenog života. U značajnom trenutku nedavno je javnosti progovorila o njihovoj vezi.

 

Novi partner Slavice Ćukteraš već je postao neizostavni dio njezina života, ali i života njezine kćeri Viktorije. Nedavno je pjevačica otkrila razmišlja li o udaji za svog novog partnera. Moje dijete i ja već živimo zajedno s Vladimirom. Formirali smo usko povezanu zajednicu. Značaj komada papira za nas nema nikakvu težinu. To ne jamči snagu našeg odnosa. Ono što je doista važno je da smo otkrili jedni druge i da dijelimo duboko poštovanje i sinergiju. Ova veza je ono što za mene ima najveću vrijednost, nadilazi bilo koji pravni dokument. A sada, da me Vladimir zaprosi, vjerojatno bih se odlučila udati za njega. Zatim je opisala svoju viziju vjenčanja.

Tijekom gostovanja u emisiji “Blic dan” Slavica je istaknula kako preferira manja vjenčanja, te da preferira intimnije slavlje. U jeku razgovora voditeljski par ljubazno je uputio Slavičinog dečka Ćukteraša u odabir savršenog zaručničkog prstena za svoju dragu.

Preporučujemo