Predstavljajući najnoviju programsku šemu Prve TV,voditeljka se  susrela  sa Stefanom Buzurovićem, glumcem i voditeljem. Dva mjeseca kasnije otišli su na prvi spoj koji je trajao šest sati. Nakon samo dvadesetak dana veze odlučili su se vjenčati. Ispostavilo se da je to bila dobra odluka jer su i dan danas zajedno i sretni.

Dana 21. prosinca 2012. vjenčali su se u Općini Stari Grad uz nazočnu obitelj i kumove. Istog dana dobila je i zaručnički prsten od svekra. Nakon obreda otišli su na ručak u isti bar gdje su popili prvu zajedničku kavu. Kasnije su 12. svibnja 2013. obavili crkveno vjenčanje i proslavu za svoje prijatelje u Sabornoj crkvi u Beogradu, a veselje su nastavili u restoranu na Savskom pristaništu.

Danijela i Stefan Buzurović u braku su deceniju, a njihova ljubav i dalje je jaka kao i na dan vjenčanja. Prijateljski odnos para s njihovim proširenim obiteljima također igra značajnu ulogu u njihovom miru u kući. Tome je značajno pridonio  topli prijem Stefanove obitelji. Nedavno je otkrivena prava priroda Stefanove majke, koja je ujedno i Danijelina svekrva. Voditeljica je nedavno obilježila rođendan svoje svekrve objavivši ljupku sliku svog supruga Stefana kako kao dječak sjedi u krilu svoje majke Dragane. Uz fotografiju je sastavila poruku koja je dočarala snagu njezine veze sa svekrvom.


Žena koja je donijela mog muža na svijet nije ništa drugo do čudotvorka u mojim očima i vječno sam joj zahvalna na najdragocjenijem daru koji mi je dala. Zauzvrat sam joj omogućila unuke i vjerujem da je naš dug jedne prema drugoj u potpunosti otplaćen i sada smo kvit. Javnost je bila oduševljena razgledavanjem fotografije, a posebnu pozornost izazvala je jedna osoba: svekrva Danijele Buzurović. U mladosti je bila iznimno zgodna žena i zbog toga dobila brojne komplimente.

Preporučujemo