Supruga Zlatana Ibrahimovića  Helena Seger izgleda fantastično i iako je od poznatog fudbalera starija više od decenije to se uopšte ne primjećuje. . Unatoč mirovini, Zlatan Ibrahimović i dalje privlači veliku pozornost gdje god stigne. Zapravo, sada bi mogao dobiti više pažnje i od obožavatelja i od paparazza nego tijekom svoje aktivne karijere. To je vjerojatno zbog činjenice da ima više slobodnog vremena za šetnju gradom, što ga čini lakom metom za one koji se nadaju da će ga ugledati u javnosti.

Inače, poznati švedski nogometaš, u društvu svoje partnerice Helene Seger i njihove djece, najradije živi u Milanu. Iako posjeduje raskošna imanja razasuta diljem svijeta, grad Milano ima jedinstven značaj u njegovom srcu. Bilo je to u Milanu gdje se konačno povukao iz svoje slavne karijere.

Opće je poznato da Ibra posjeduje garažu koja vrijedi čitavo bogatstvo, zbog njegovog strastvenog zanimanja za skupe automobile. Čini se da gaji posebnu sklonost prema brzim automobilima. Iako nismo sigurni kojim je prijevoznim sredstvom stigao do jednog od najtraženijih milanskih restorana, koji se nalazi u sklopu hotela “Palazzo Parigi”, izvjesno je da su ga fanovi napali po izlasku iz vozila s Helenom.

Ibra, sam po sebi legenda, nosio je ležernu odjeću, dok je njegova partnerica s kojom je više od dvadeset godina odabrala dojmljiviji stil. Traperice širokih nogavica s podvrnutim manšetama i siva majica kratkih rukava s nonšalantnim naramenicama bile su vrlo popularne. Dok je u elegantnim papučama šetala Milanom, zanosna Šveđanka skrenula je pozornost cijelog grada. Obuća joj je savršeno pristajala uz boju njezine raskošne torbe koju je okitila šalom. Ako postoji netko tko zna kako postići savršenu ravnotežu u svakom aspektu života, onda je to nedvojbeno Helena Seger.

Preporučujemo