Više od deset godina, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su zaljubljeni jedno u drugo. Uprkos njihovoj početnoj nesigurnosti oko njihovog značajnog jaza u godinama, oni su istrajali i nastavljaju da napreduju. U stvari, uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno. Modna dizajnerica sa zadovoljstvom prati svog supruga na njegovo radno mjesto, što ga čini sretnim.

Veljko je svoju naklonost izrazio fotografijom na kojoj se hvata strastveni zagrljaj usred užurbane gomile na Trgu Republike, gde su bili lažni pozorišni gledaoci. Također je podijelio svoju naklonost kada ga Vera prati na putu do posla. Suprug Verice Rakočević ne samo da komponuje klasičnu muziku, već je i dirigent orkestra. Platu dobija od Narodnog pozorišta, gde je zadužen za organizaciju predstava.

U Narodnom pozorištu imperativ je ozbiljan pristup poslu. Međutim, proveo sam godine radeći sa ogromnim orkestrom od pedesetak članova. Naše međusobno upoznavanje je takvo da radimo kao jedinstveni entitet. Naš prioritet je da sve probleme ostavimo van ulaza u salu i da saosećamo sa teškoćama srpskih umetnika koji su stalno na pragu opstanka. Riječ je o pojedincima koji bi radije prihvatili smanjena primanja nego ugrozili svoj umjetnički integritet i humanost, objasnio je Veljko u intervjuu.

Verica i Veljko nedavno su obeležili deset godina svoje romantične veze. Tokom intervjua kreatokar je otkrila porijeklo njihove ljubavne priče. Verica je napomenula da joj se Veljko nije udvarao u tradicionalnom smislu. Prenio joj je da se divi poslu koji radi i da je zainteresiran za saradnju. Verica je u početku mislila da je on neka vrsta manekena, ali kako je sudbina naložila, trebalo je da ga upozna. I pored drugih ponuda, Verica je bila opčinjena taktovima Veljkove muzike i shvatila je da je on zapravo kompozitor. Nakon toga su počeli da provode više vremena zajedno. Verica je inače poznata i po svom burnom ljubavnom životu a Veljko joj je treći muž.

Preporučujemo