Lazar i Danica Ristovski bili su poznati po besprijekornoj kemiji na ekranu i pozornici. Par je često dijelio uloge u raznim predstavama, filmovima i serijama. Na temu bračne dugovječnosti, Danica je jednom primijetila: “Ne postoji univerzalna formula za očuvanje braka; imamo posla s pojedincima jedinstvene osobnosti.”

U nedavnom je intervjuu ispričala da je obožavanje glume naslijedila od svoje majke, koja je željela postati glumica. Iako je život njezinu majku usmjeravao prema prosvjetnoj karijeri, Danica se nije bavila drugim zanimanjem osim glume. Iako je sa Lazarom u braku bila više od 4 decenije par se početkom godine razveo što je sve šokiralo.

Nakon što su se u medijima pojavile napise da je Lazar Ristovski odabrao gotovo četrdeset godina mlađu partnericu, pozornost je privukla njegova bivša supruga Danica. Nakon razvoda, glumica je donijela svjesnu odluku da nikome neće dopustiti zadovoljstvo da svjedoči njezinim suzama. Umjesto toga, odlučila je živjeti život punim plućima i uživati ​​u svakom trenutku u najvećoj mogućoj mjeri.


Izuzetna je i draga majka i baka, stalno dostupna svojim sinovima i unucima. Kada uspije osigurati nešto osobnog vremena, nastoji ga iskoristiti na najproduktivniji mogući način. Danica Ristovski sinoć je navodno bila u druženju s prijateljicama. Naime, prisustvovala je izvedbi predstave „Stranci u noći“ u „Narodnom pozorištu. Nakon završetka nastupa, glumica je krenula prema kazališnom bifeu. Danica Ristovski uživala je u društvu mladih kolega Stefana Radonjića i Roka Radiše. Njih troje zajedno glume u televizijskoj seriji pod nazivom “Zakopane tajne”. Nakon što je razvodom u veljači prošle godine okončala četrdeset godina dug brak, Danica se u potpunosti posvetila karijeri i privatnom životu. Kao rezultat toga, pronašla je novi užitak u oba aspekta svog života.

Preporučujemo