Ilda Šaulić i Bojan Vučković proveli su puna tri mjeseca u Americi sa svojom voljenom Emom, a sada su se vratili u Beograd kako bi ovdje gradili budućnost i pronašli sreću. Ilda je podijelila svoje uzbuđenje zbog njihova putovanja u Ameriku, ali je u međuvremenu otkrila da se ne namjerava tamo preseliti, barem ne u ovom trenutku. Unatoč tome, brak Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića nakon njihovih putovanja dodatno je ojačao.

Da budem iskrena, naša se obitelj ne planira seliti u skorije vrijeme. U idealnom slučaju, nadamo se da se nećemo morati potpuno preseliti sve dok Ema ne odraste i možda ne izrazi želju da studira ili traži mogućnosti u tom području. Tek tada bismo razmislili da tamo provodimo više vremena kao obitelj.  Ilda je izrazila zadovoljstvo trenutnim tempom života. Pojasnila je da njezina obitelj ljetuje i zimuje na određenom mjestu te da će njezina kći ići u školu u Beogradu. Ema trenutno ide u vrtić na ovom mjestu, a vjerojatno će ovdje i nastaviti školovanje. Ova mogućnost mi donosi veliku radost, jer nam pruža priliku da često putujemo do i od ovog mjesta. Ilda i njezin suprug odlučili su se preseliti u Ameriku zbog Bojanove mogućnosti zaposlenja. Tijekom tog vremena, pjevačica je uspjela iskoristiti priliku da spoji svoje strasti s praktičnošću. Kao netko tko je godinama trenirao tenis, odlučila je podučavati djecu u Americi o tom sportu. Ove lekcije bile su usredotočene na osnove igre i osmišljene su tako da budu ugodne i poučne.

Prije nekoliko godina u izdanju časopisa “SVET” objavljen je intervju sa Šabanom Šulićem, pokojnim Ildinim ocem i renomiranom osobom u svijetu narodne glazbe. Šaban je u intervjuu otkrio da je voljeni njegove kćeri Bojan Vučković bio oženjen Amerikankom. Na pitanje da li se Bojan oženio tom ženom zbog državljanstva, on je odgovorio: Razlog njegove ženidbe ostaje nepoznat, ali je sigurno da mu je supruga Amerikanka. Nisu imali djece i na kraju su se rastali. Iako su događaji koji su prethodili njihovoj zajednici nejasni, vidljivo je da se radi o marljivoj i uspješnoj osobi, što je svakako pridonijelo njegovom uspjehu. Kako se kaže, tko radi, ima, tko ne radi, nema ništa. Šaban, čestit čovjek koji je jako cijenio svog zeta, vjerojatno bi bio zadovoljan činjenicom da je sada oženjen Ildom.

Obitelji Šaulić i Vučković već su dugo u prisnoj vezi. Konkretno, očevi Ilde i njezina supruga bili su veliki prijatelji, a ta se veza nastavila među obiteljima. Osim toga, Ildina svekrva oduvijek je bila velika podrška pjevačici i jako je cijeni, posebno kada je riječ o ljubavi prema sinu. Ilda će se možda vratiti i pjevanju što bi njeni obožavatelji sigurno voljeli.

Preporučujemo