Tijekom gostovanja u emisiji Goca Tržan neustrašivo je pričala o svom neuspješnom braku i bivšem supružniku Ivanu Marinkoviću s kojim dijeli kćerkicu Lenu. Ona je poznata po tome da otvoreno govori o svim temama i nema dlake na jeziku. Iako je Goca priznala da može razgovarati o braku, jasno je dala do znanja da nema namjeru spominjati ime bivšeg supruga.

U emisiji “Na terapiji” sa Slavicom Đukić Dejanović, pjevačica je izrazila uvjerenje da se prije sadašnjeg supruga uvijek osjećala kao da voli više nego što je voljena. Goca je otvoreno priznala da je napravila značajnu emotivnu pogrešku prije nego što se vjenčala s bivšom zvijezdom realityja. Taj pogrešan korak odveo ju je istim putem, što je na kraju rezultiralo vezom i kasnijim brakom s Ivanom.

Između bivšeg supružnika Goce Tržan i pjevačice godinama traje zategnut odnos.
. Važno je napomenuti da on nije moj prvi emocionalni pogrešan korak. Prije njega, postojala je još jedna značajna pogreška, a iz jedne pogreške sam se zatekla kako ponavljam isti obrazac, iako u suprotnom obliku. Odgovarajući na pitanje voditelja o svom izboru, Goca je priznala da se stidi i ispričala da je potražila psihoterapiju kako bi sebi pomogla da oprosti grešku koju je napravila ulaskom u taj brak. Potražila sam psihoterapiju kako bih u sebi pronašla oprost za tu grešku.  Osobno nikad ne bih ni pomislila da se tako ponašam prema nekome, čak ni prema svom najvećem protivniku, a kamoli prema roditelju svog djeteta. Umirio me savjet koji mi je dan: “Ne usmjeravajte svoj bijes prema sebi; umjesto toga, prepoznajte u drugima ono što vam možda nedostaje i budite oprezni.

Podsjetimo, Goca Tržan se prije 12 godina susrela s velikim izazovom u životu kada je raskinula brak s Ivanom Marinkovićem, njezinim bivšim suprugom i ocem njezine kćeri Lene. Nakon četverogodišnje veze odlučili su se razići, a Goca se posvetila ponovnoj izgradnji života i pružanju podrške svojoj kćeri. U tom periodu joj se putevi ukrstili s Rašom Novakovićem, koji je bio odlučan u namjeri da pridobije Gocinu naklonost. Očito je da je njezina odluka da mu pruži priliku bila ispravna jer su od tada dugo godina u skladnom braku, a Raša Lenu tretira kao vlastito dijete.

Preporučujemo