Pažnju javnosti 2014. godine zaokupila je Milena Popović, vanbračna partnerka Olivera Ivanovića, lidera “Srbija, demokratija, pravda”, kada je Ivanović priveden zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu i Metohiji. Nakon duge i iscrpljujuće borbe, koja je uključivala čak i štrajk glađu, Ivanović je u aprilu 2017. pušten da se izjasni o svom argumentu. Nažalost, ubijen je 16. januara naredne godine, a dva dana kasnije sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Mnogi su ostali u šoku nakon što je ova vijest osvanula u medijima.

Nakon Ivanovićeve prerane smrti, Milena i njen sin Bogdan su se preselili u Beograd. Trenutno je zaposlena u Odeljenju za kulturu i kreativne industrije koje je pod upravom premijerke Ane Brnabić. Prije nekoliko mjeseci stan Milene Popović zapalio se, što je izazvalo zabrinutost javnosti. Ali sada ima uzbudljive vijesti za podijeliti. Milena je na Instagramu podelila fotografiju sa svojim partnerom Igorom Jurićem, sa kojim je već duže vreme. Ona je uz fotografiju najavila da se danas u Srbiji pokreće novi sistem pod nazivom “Pronađi me”.

Njena objava bila je puna radosti i naklonosti, jer je dodala srce da izrazi svoje emocije. Važno je napomenuti da je Igorova ćerka Tijana kidnapovana i ubijena, a on se već duže vreme zalaže za ovaj projekat. Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, imao je ključnu ulogu u uspostavljanju sistema Amber Alert. Trenutno je u vezi sa udovicom Olivera Ivanovića. Palata Srbija je bila mesto zvaničnog otkrivanja i aktiviranja „Pronađi me“, strukture koja je osmišljena za brzo širenje informacija javnosti o svim nestalim maloletnicima kojima je potrebna hitna pomoć.

Za taj događaj Milena je odabrala da se obuče u svečanu crnu odeću, naglašenu trorednom bisernom ogrlicom koju je posebno odabrala. Dok se par probijao kroz more čestitki, jedna osoba im je dala kompliment rekavši: “Vas dvoje ste tako prekrasan par, teško je razlučiti ko je najljepši od svih.” Drugi učesnik se javio: “Oboje ste fantastični! Neka uvek budete srećni i da nosite osmehe na licima.” Pored čestitki povodom predstavljanja ovog značajnog projekta u našoj zemlji, mladencima su izrečene i razne pohvale.

Preporučujemo