Zorica Brunclik je majka četvoro dece: tri ćerke Marije, Miljane i Zlate i sina Đorđa. Marija, najstarija od braće i sestara, rođena je iz Zoričine veze sa Ahmetom Ćelovićem, bivšim fudbalerom Priboja pre njihovog venčanja. Uprkos nedavnom javnom pojavljivanju vanbračne ćerke Zorice Brunclik, čini se da njihova veza nije napredovala. Iako ona nije poznata lićnost, zahvaljujući poznatoj majci često je tema u medijima.

Marija je talentovana pevačica koja nastavlja da živi skromnim životom sa suprugom u Obrenovcu bez značajnijih promena. Priča se da njena majka nije posjetila niti pružila bilo kakav oblik emocionalne ili finansijske podrške. Zaista je slučaj da vanbračna ćerka Zorice Brunclik ne traži nikakvu pomoć od svoje majke. Trenutno je zadovoljna svojim brakom i zarađuje respektabilan prihod nastupajući na manjim događajima uz razumnu naknadu.

Svjedoči da bi joj majka i očuh Kemiš, ako bi ona to zatražila, nesumnjivo pomogli u uspostavljanju karijere pop umjetnika. Marija, koja je prethodno razgovarala s medijima, podijelila je svoju posvećenost pjevanju i nepopustljivu posvećenost samousavršavanju kroz marljivost. Prenijela je svoju ambiciju da postigne slavu, koju se nadala da će steći kroz predstojeći festival. Dok su njena majka i očuh voljni pružiti podršku, čekaju Marijin zahtjev za pomoć.

Marija je priznala mogućnost da u budućnosti ostvari slavu i ponosi se što svoju karijeru gradi samostalno, bez pomoći poznate majke ili supruga. Treba napomenuti da je nepriznatia kćerka Zorice Brunclik rezultat vatrene romanse pjevačice i bivšeg pribojskog fudbalera Ahmeda Ćelovića. Iskre strasti između njih dvoje planule su 1977. godine i navodno su sve Brunclikine pjesme iz tog doba rođene iz njene ljubavi prema Ahmedu i posvećene njemu.

Preporučujemo