Ćerka Siniše Mihajlovića oduvek je maštala da je otac prati do oltara, ali joj tu želju, nažalost, nije uspeo da ispuni. Dugo se borio sa malignom bolešću i na kraju se pokazalo da mu je to previše. Maligna bolest je ipak pobijedila u ovom slučaju. Kao rezultat toga, njegovi sinovi su preuzeli odgovornost i čast da prošetaju svoju sestru niz prolaz. I pored ovog gubitka, Siniša je našao veliku sreću u svojoj unuci Violante, koju mu je rodila ćerka Virdžinija.

Siniša Mihajlović je svesno odlučio da održi blizak odnos sa ćerkom i njenim partnerom Alesandrom Voljakom. Ovi drugi zauzimaju posebno mjesto u Sinišinom srcu, ne samo zbog njihove zajedničke ljubavi prema fudbalu. Siniša je primio Alesandra u svoju porodicu raširenih ruku i smatrao ga stalnim članom. Često su provodili vrijeme zajedno i uživali u međusobnom društvu. Mihajlovićev zet je na Instagramu podelio razgovor koji se vodio 22. novembra, skoro godinu dana pre Mihajlovićeve smrti. Alessandro je nedavno debitovao u Seriji A za Genovu protiv Atalante, a poruka koju je razmijenio sa Sinisom poslužila je kao izvor motivacije mladom fudbaleru.

 

Kada je debitovao u Seriji A 22. oktobra, obeležio je tu priliku ažuriranjem na Instagramu. Podijelio je snimak događaja i izrazio uvjerenje da broj 22 ima značajno značenje prema sudbini. Zakleo se da će istrajati s nepokolebljivom odlučnošću i nikada se neće predati. Alessandrovo srceparajuće priznanje Siniši, ocu njegove voljene, tokom njegove smrti ostavilo je sve prisutne duboko dirnute i suznih očiju. Neopisiva je dubina strahopoštovanja i divljenja prema Siniši. Kao tvoj usvojeni sin, Siniša, ispunjen sam ponosom na tebe.

Od samog početka imali smo neizgovoreno razumevanje, a ti si mi uvek držao leđa. Iako imamo još puno ciljeva za postizanje, tvoj duh će uvijek ostati s nama. Tvoja hrabrost je bila izuzetna, i dostojanstvo s kojim ste se nosili bez premca. Tvoja pravednost je uvijek bila nešto čemu se divio, a ja se obavezujem da ću podržavati tvoje vrijednosti do kraja života. Jednog dana ćemo se ponovo okupiti, i nastavićemo da delimo ljubav prema sportu i srpskoj kuhinji. Do tada, molim te, pazi na nas iz svog nebeskog prebivališta i čekaj da ponovo pogledam tvoje lijepo i svečano lice Violante. Uvek ćeš imati moju ljubav.

Preporučujemo