Supruga Đorđa Đokovića ovih dana obilježava svoj rođendan. Đorđe Đoković dao je sve od sebe kada je planirao rođendansku proslavu svoje supruge Saške. Slavlje je održano na krovu luksuznog hotela u Dubaiju, gdje su imali bazen pun šampanjca, plišanog medvjedića, ruža i nevjerojatno lijepu tortu. Ekstravagancija događaja bila je potvrda ljubavi i privrženosti koju Đorđe gaji prema svojoj supruzi.

Saška je na svom Instagram profilu podijelila divna iznenađenja koja su joj ispunila dan. Bilo je neočekivano da brat Novaka Đokovića ima tako romantičnu stranu, no Saška se time nije mogla ne pohvaliti.Moramo biti iskreni pa reći da bi isto uradila svaka žena na nejnom mjestu jer je nje muž stvarno dao sve od sebe da je usreći.

Đorđe je za svoju suprugu pripremio umirujuću kupku s laticama cvijeća, počastio ju dekadentnom čokoladnom tortom na čijem vrhu je pisalo “Sretan rođendan”, a hotelsku sobu okitio obiljem ruža. Tijekom hranjivog doručka, par je podijelio impresivnu fotografiju na bazenu na krovu luksuznog hotela. Saškina rođendanska proslava otkrila je da je dobila ne jednu, već dvije torte i obilje čokolada. Iz toga se može zaključiti da je ljubazni domaćin sladokusac, iako u početku nije odavao takav dojam.

Kao obitelj upustili su se u pravu avanturu koja je nedvojbeno razveselila njihovog sina Aleksandra. Ova šarmantna obitelj krenula je u autentičnu safari avanturu, au kakvom su ambijentu doživjeli može se samo zamisliti. Čini se da se Đorđe potrudio napraviti iznenađenje za večernji izlazak . Ako je mogao učiniti sve ove geste ujutro, onda je sigurno uložio znatan trud da cijeli dan učini što nezaboravnijim.

Preporučujemo