Iako je u Srbiji jako popularna i trenutno se prikazuju epizode treće sezone, serija Igra sudbine doživljava velike promjene. Čini se daq na setu stvari nisu uopšte sjajne a to je potvrdio i glumac Darko Tomović. Među prvima koji su napustili seriju “Igra sudbine” bili su scenarista Žarko Jokanović i njegova supruga Milica Milša, koja je utjelovila i glavnu žensku ulogu.Slijedile su Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla, Mira Banjac, Jelena Jovičić, Amar Mešić i Olja Lević.U svjetlu značajnog gubitka glumaca, producenti su donijeli odluku da ponovno uvedu nekoliko glumica i dovedu dodatnu podršku.Među prvim povratnicama bile su Dragana Mićalović i Iva Štrljić, dok su se naknadno pridružili Voja Brajović i Ljuba Bandović koji su pojačali glumačku postavu.

 

U sklopu transformacija koje su u tijeku unutar serije “Igra sudbine”, nedavno je otkriveno da će još jedan glumac napustiti omiljenu TV novelu, označavajući kraj njihovog troipolgodišnjeg predanog rada.

Producentica popularne serije “Igra sudbine” nedavno se oglasila i otkrila da je nakon burnog razdoblja kaosa i neizvjesnosti donesena konačna odluka koja označava kraj mog troipolgodišnjeg putovanja svijetom. proizvodnje televizijskih serija.

U svojoj karijeri susreo sam se s brojnim izazovima, no nijedan se ne može usporediti s poteškoćama s kojima se susrećem surađujući s kolegama glumcima, redateljima i profesionalcima na polju fotografije, kostima i šminke. Međutim, usprkos preprekama, rad s ovim osobama također može biti ugodan i zabavan.

 

Želim im uspjeh i sreću u svim njihovim nastojanjima. Izražavam im svoju zahvalnost.

A što se pokazalo izazovnim?

Izdržati neprofesionalan odnos, bezobrazluk i bahatost onih na “vrhu piramide” pokazalo se kao izazov, jer su sa sobom ponijeli navike iz druge sfere javnog rada, ukorijenjene na Ibarskoj magistrali.

  • U službenom priopćenju, glumac Darko Tomović izrazio je nestrpljenje predstojećem druženju, uputivši svima srdačan pozdrav. Revno je izjavio da će se ponovno okupiti u još jednoj zadivljujućoj priči.

U “Igri sudbine” proslavljeni glumac preuzeo je značajnu ulogu “Tića Lenjina”, lika kojeg je kreirao Tihomir Bunčić. Identitet njegova nasljednika još je, međutim, neizvjestan i tek treba biti otkriven.

 

Iako o njegovom osobnom životu nema dovoljno podataka, vidljivo je da mu supruga Nina, koja mu je inače i kolegica, pruža značajnu podršku.

Nakon što je završila studije kod profesora Vladimira Jevtovića, izabranica koja je od Darka mlađa čak 15 godina, umjesto glumačke karijere, za razliku od svog supruga, odlučila je da se bavi kognitivnim coachingom.

Godine 2007. putevi su im se ukrstili tijekom suradnje na zajedničkom projektu, označivši početak njihove očaravajuće ljubavne priče.

Nakon četiri godine putevi su im se ponovno ukrstili u krugu doma zajedničkog poznanika, zbog čega je Darko uputio poziv za romantični izlazak.

 

U pokušaju da ostavim trajan dojam, posvetio sam se stjecanju znanja o toj temi. Kao i svaka druga žena, prošla sam kroz brojne promjene outfita, da bi se na kraju odlučila za bijelu haljinu s nadom da će i on biti odjeven u bijelo. Na moje iznenađenje, 12. srpnja 2011. ostao sam zatečen kada je u kafiću na Gardošu ustao pozdraviti svoju kolegicu Branku Pujić, koja je slučajno bila asistentica na istom baletnom odsjeku na fakultetu kojem sam pripadao. Ovo je priča koju je Nina jednom ispričala.

  • Nina je ispričala događaj, danas poznat kao “Brankin trenutak”, koji je tada bio sve samo ne zabavan. Zaprepaštena, skočila je sa svog sjedala vidjevši to. Oduvijek joj se motala pomisao: kako bi reagirala da je Branko kasno navečer uhvati u prisustvu Darka, ili još gore, u društvu Dragana Petrovića Pelea, njihovog asistenta i Darkovog intimnog prijatelja iz škole.

Samo sedam mjeseci nakon prvog susreta 15. siječnja 2012. izmijenili su zavjete i sada, godinama kasnije, ponosni su roditelji 11-godišnje kćeri Lene.

Kao što izreka kaže, rješavanje svih bračnih nesuglasica može se jednostavno sažeti: jedna strana mora dobrovoljno priznati vlastitu pogrešku.

U svim našim razgovorima, moj suprug nikada nije rekao niti jednu negativnu riječ prema meni. Njegovo poštovanje prema meni proteže se i na naše privatne živote i na naše interakcije unutar društva. To poštovanje nije nešto što je naučio ili stekao materijalnim putem, već je rezultat njegove iznimne kombinacije socijalne i emocionalne inteligencije.

Srž našeg odnosa karakterizira duboki osjećaj smirenosti i spokoja. No, važno je napomenuti da to ne jamči da ćemo dočekati pedesetu godišnjicu braka. Ipak, odlučujemo se usredotočiti na život u sadašnjem trenutku, bez razmišljanja o tome što budućnost može donijeti. To su bile riječi Nine, osvrćući se na naš odnos.

Preporučujemo