Indira Radić već 35 godina krasi pozornicu, osvajajući publiku svojim talentom. Međutim, njezin privatni život i dalje je obavijen velom tajne, s malo dostupnih informacija. Proslavljena pjevačica suočila se s burnim putovanjem, ispunjenim izazovnim trenucima koji su oblikovali njezinu jedinstvenu životnu priču. Jedan takav srcedrapajući trenutak bio je gubitak voljenog sina. Naime njen bivši suprug je dijet ebez njenog znanja odveo van države.

 

Nakon udaje 1990-ih, pjevačica je vodila bitku oko skrbništva s bivšim suprugom nakon njihovog razvoda. Tijekom te određene faze mog života, bila sam uronjena u more poteškoća, prepreka, tuge i tjeskobe. Suočila sam se s tim izazovima direktno, pokazujući otpornost i hrabrost iskusnog borca. Da sam bila slaba i plašljiva, ne bih izdržala. U jednom trenutku starateljstvo nad našim djetetom preuzeo je moj bivši partner, a mene je obuzeo očaj. No, kad su sudski procesi u Bosni i Srbiji okončani, moj sin je s pravom vraćen meni na skrb. Pjevačica je, uprkos svemu, našla u sebi snage da oprosti svom bivšem.

 

Indira je otkrila da njezin bivši suprug nije tip koji se moli jer bi njihov brak izdržao da jest. Međutim, čak i nakon što je njihov sin postao punoljetan i poželio se oženiti, ostali su povezani kao roditelji. Indira je za to vrijeme proživjela mnoštvo emocija, a iako je isprva vjerovala da nikada neće zaboraviti, na kraju je to i učinila. Iznad svega, njezin glavni prioritet je da je njezin sin izrastao u odgovornu osobu kojoj je dobrobit obitelji na prvom mjestu.

 

Pjevačica  je izdržala iskušenja, suze, tugu i bol golgote, čak i kad se suočila s bolnim gubitkom sina u njegovoj mladosti , trenutak koji  je natjerao da razmišlja o smrti, ali se na sreću sve dobro završilo.

Preporučujemo