Partner Vesne Dedić je renomirani liječnik Dejan Antonić, koji ne samo da se ističe kao estetičar, već je poznat i po iznimnoj romantičnosti i empatiji. Žene ga opisuju kao izvrsnog slušatelja i pouzdan izvor utjehe, a posjeduje sve kvalitete koje žena želi kod voljene osobe. Nažalost, čini se da većini muškaraca nedostaju barem dvije od navedenih poželjnih osobina. Stoga se činilo, doduše privremeno, da je voditeljica imala sreću naletjeti na nedokučivog “gospodina Pravog”.

Vesnina radost i zadovoljstvo vidljivi su kroz svakodnevne fotografije i videa koje sa svojim liječnikom dijeli na Instagramu. Među njima su slike sa zajedničkih putovanja, trenuci uhvaćeni s budućom svekrvom, a činilo se da njihov ljubavni odnos prelazi u značajniju fazu. Proslavljena autorica emisije “Balkanskom ulicom” i vrsna spisateljica, zvijezda društvenih mreža, danas obilježava 56. rođendan. Svi oni koji su imali privilegiju gostovati u njezinoj emisiji ili se družiti s njom od srca su joj čestitali.

Do nekih je došla pozivnicama, drugima je diskretno i skromno slala privatne poruke, a neke je otvoreno podijelila na svom Instastoryju, što je kasnije objavila na svom profilu. Unatoč iščekivanju, pratitelji su primijetili izostanak bilo kakve čestitke od dečka, za kojeg se očekivalo da će biti jedan od prvih koji će odabranici uputiti srdačne riječi.

Namjere liječnika tek se utvrđuju – je li moguće da je zaboravio,  ili je okupiran drugim stvarima ili strateški planira iznenađenje za večer. Neki su pomislili da je došlo i do ljubavnih problema i da u njihovoj vezi možda nije sve savršeno kako se činilo, ali ostaje da se vidi koji je razlog.

Preporučujemo