Mlada glumica Bojana Bambić domaćoj je publici na dojmljiv način pokazala svoje izvanredne glumačke sposobnosti, dok je njezina majka, glumica Radmila Živković, doživjela neizmjeran ponos jer je prvi put surađivala sa svojom kćerkom na ovom projektu. Nije rijetkost da djeca poznatih glumaca krenu stopama svojih roditelja što se vidi i u ovom slučaju.

 

Nakon uloge u filmu “Zona Zamfirova”, kćerka Radmile Živković pojavila se u nekoliko televizijskih produkcija, uključujući seriju “Ulica lipa”. Međutim, naposljetku je odlučila nastaviti dugoročnu karijeru kao stalna članica Nacionalnog kazališta, gdje je njezina majka također članica glumačke postave.

Bojana, kći Radmile Živković i Predraga Bambića, odavno je prepoznata kao prava nasljednica svoje majke. U nedavnom intervjuu iskreno je podijelila proces razmišljanja iza svoje odluke da se bavi glumom.

 

U mladosti, sa 17 godina, krenula sam u duboko razmišljanje o svojoj budućoj karijeri, istražujući različite profesionalne puteve. Među njima, gluma se pojavila kao zadnja ladica koju sam otvorila. S osjećajem stidljivosti pristupila sam ovoj profesiji, odrasla u njoj kao dijete glumice i snimatelja. Posjedovala sam realno razumijevanje njegovih zahtjeva, lišeno bilo kakvih romantiziranih predodžbi. Kako sam se zamišljala u različitim zanimanjima, postalo je jasno da će mi bavljenje glumom donijeti najveću radost i ispunjenje. Tako sam donijela odluku da ću se posvetiti pripremama za prijamni ispit i skočiti u ovaj svijet. Ove osjećaje podijelila je  u intervjuu koji je vodio za “Fashion & Lifestyle Magazine”. Radmila i Predrag su od samog početka svojoj kćeri pružali nepokolebljivu podršku i konstruktivnu kritiku, omogućivši joj da kroči svoj nesvakidašnji put kazališne glumice. Bojana, zanosne ljepote koju je naslijedila od majke, danas je plavuša, a po mnogima ostala je nepromijenjena od prvog televizijskog debija.

Preporučujemo