Toni Bjelić je već preko dvije decenije u skladnom braku sa folk pjevačicom Draganom Mirković. Put do uspjeha i priznanja supružnika Dragane Mirković nije bio brz. Bile su potrebne nebrojene godine predanosti i rada da postigne svoj sadašnji status. Toni se školovao u Austriji, gdje je vrlo brzo shvatio važnost upornosti, discipline i ozbiljnog pristupa postizanju ciljeva. Život u Austriji izložio mu je napredniju perspektivu poslovnog svijeta, budući da se zemlja može pohvaliti visoko razvijenim gospodarstvom s modernim i primjenjivim načelima rada. U nježnoj dobi, Toni je krenuo na svoj put neovisnosti, preuzimajući odgovornost za vlastite pothvate.

 

Sve do svoje 26. godine Toni je ostao relativno nepoznat široj javnosti, iako je već osnovao vlastitu tvrtku i postigao poslovne uspjehe. Godine 1999. Toni se vjenčao s poznatom folk pjevačicom Draganom Mirković, koja je u to vrijeme bila u usponu karijere. Unatoč tek petogodišnjoj razlici u godinama, njihov brak i veza nikada nisu bili ometani. Od mladosti, Toni je gajio duboku strast prema automobilima, što mu je u konačnici otvorilo put za ulazak u automobilsku industriju. Ništa uistinu ne ispunjava više od bavljenja vlastitim strastima i pronalaženja radosti u onome što rade.

Prisustvo luksuznih vozila, uključujući Ferrari i Mercedes, parkiranih ispred kuće supruga Dragane Mirković, jasan je dokaz njegove strasti prema automobilima. Besprijekorno ispreplićući posao i slobodno vrijeme, Toni je postigao izvanredan podvig skupljanja značajnog bogatstva. Trenutačno, Toni se smatra visokom figurom u automobilskom sektoru, a njegovo ime izaziva ogromno poštovanje i divljenje unutar industrije.

 

Toni je dobio potpunu ovlast za razvoj novih dizajna unutar ovog sektora, što je bio apsolutni trijumf. Uzbudljivo otkriće za automobilske entuzijaste došlo je u obliku Jean-Claude Van Dammea, poznatog glumca, koji je kupio Maybach coupe. Zanimljivo, Van Damme je bliski suradnik Tonijeve supruge Dragane Mirković. Luksuzno vozilo imalo je cijenu od gotovo dvjesto tisuća eura. Toni je postigao golem prosperitet u automobilskom sektoru, što mu je ne samo donijelo značajno bogatstvo, već mu je i podiglo društveni položaj. Koristeći svoj ekonomski status, suprug Dragane Mirković otisnuo se u sferu nekretnina, čime je povećao svoju zaradu. Uz njegov uspjeh u automobilskoj industriji, Toni se također pojavio kao istaknuta osoba u domeni nekretnina, pri čemu je svaki njegov pothvat imao značajnu cijenu.

Preporučujemo