Na pošetku svoje glumačke karijere smatrana je jednom od najzgodnijih i najljepšig glumica u Srbiji. Milica Milša, renomirana glumica u domaćim okvirima, ostala je duboko urezana u kolektivnom sjećanju publike koja se živo sjeća njezinog izgleda od prije dva desetljeća. Nedvojbeno je smatrana oličenjem privlačnosti, ali kako je vrijeme prolazilo, primjetno se udebljala. Unatoč izazovima, glumica je uspješno kontrolirala svoju težinu i skinula impresivnih 10 kilograma.

 

Glumica je korigirala svoju prehranu tako što je izbacila dvije kategorije namirnica – one koje sadrže jednostavne šećere i bijelo brašno. Osim toga, usvojila je praksu konzumiranja manjih porcija. Milica je u intervjuu za Hit izrazila zadovoljstvo što je značajno smršavila i kako se to značajno odrazilo na njenu garderobu. S veseljem je podijelila kako sada udobno stoji u haljinama koje su dva broja manje nego prije. Zapravo, za potrebe snimanja, krojačica je morala napraviti izmjene na njezinim haljinama kako bi osigurala savršeno pristajanje. Čak su joj i pojasevi postali prelabavi! Zbog transformacije se osjeća fantastično jer više ne osjeća umor i umjesto toga ima višak energije. Proces snimanja zahtijeva značajnu količinu vremena, često u rasponu do 12 sati dnevno. Zbog toga Milica ne nalazi vremena za kuhanje, zbog čega se bivša “Playboyeva” naslovnica osjetno udebljala. U svojim nastojanjima da zdravlju da prioritet, ona se jako trudi osigurati da, čak i kada je prisiljena naručiti hranu, to bude u skladu s njezinom predanošću hranjivom načinu života. Njezin odabir doručka prvenstveno se sastoji od zobene kaše, jaja ili cjelovitih žitarica. Tijekom podnevnog obroka uživa u hranjivoj kombinaciji govedine ili teletine u kombinaciji s raznim povrćem.

Milica ističe važnost održavanja dosljedne rutine večere. Odlučuje se za salatu ili palentu popraćenu sirom, a povremeno si priušti tjesteninu od punog zrna pšenice. Kako bi obuzdala glad tijekom dana, u svoju prehranu uključuje tri hranjiva međuobroka. Slatkiši za nju nisu zabranjeni; umjesto toga, želju zadovoljava proteinskim pudingom obogaćenim chia sjemenkama ili slasnom porcijom zdravog čokoladnog moussea. Iako je prvi tjedan predstavljao najveći izazov, Milica je ostala ustrajna u svom angažmanu. Ponosno kaže da se svojih prehrambenih navika pridržavala tri mjeseca. Glumica izjavljuje da je njezina odluka da usvoji ovaj plan prehrane prvenstveno motivirana željom da poboljša svoje zdravlje, a ne da održi svoj stas. Izražava zadovoljstvo svojim trenutnim izgledom i otkriva kako se namjerava nastaviti pridržavati ovakvog režima sve do nadolazećeg godišnjeg odmora, kada će ona i Žarko uzeti pauzu.

Biografija:

Milica Isaković, poznata i pod umjetničkim imenom Milica Milša, renomirana je srpska glumica u pozorištu, filmu i televiziji. Veliku slavu i priznanje stekla je zapaženim nastupima u popularnim serijama kao što su “Bolji život”, “Sretni ljudi”, “Obiteljsko blago” i “Bela lađa”, među ostalima. Rođena 20. svibnja 1968. u Beogradu, Miličin talent i strast za glumom očitovali su se već u ranoj mladosti kada se prvi put pojavila na ekranu u dobi od deset godina. Iako je u početku imala uspješnu karijeru u modelingu, na kraju je odlučila slijediti svoj pravi poziv i upisala školu glume nakon što je istraživala razna druga polja. Ta se odluka pokazala ključnim trenutkom u njezinu životu, poguravši je prema putu uspjeha i priznanja u svijetu kazališta, filma i televizije. Dok je ulogom razmažene Lare Simonović u seriji “Sretni ljudi” stekla veliku popularnost, Milica je ostvarila i značajne uloge u kazališnim predstavama, filmovima i drugim televizijskim emisijama. Izniman talent okitio ju je brojnim prestižnim nagradama, među kojima i priznanjem za redateljski rad u predstavi “Kokoška”. Milica Isaković rođena je u Beogradu 1968. godine, a njezino djetinjstvo i obrazovanje postavili su temelje njezine blistave karijere u industriji zabave.
Milša, kako je danas zovu, rođena je u obitelji uglednih književnika. Otac Antonije Isaković i majka Leposava Milanin Isaković imali su značajnu ulogu u oblikovanju njenog odrastanja. Upravo joj je majka u djetinjstvu od milja dala nadimak Milša, ime koje ju je pratilo cijeli život. Unatoč velikoj želji da se bavi baletom, suočila se s neuspjehom zbog skolioze, zbog koje je morala nositi metalni steznik za kralježnicu od svoje pete do petnaeste godine.
U početku je studirala ispitivanje fizičkog materijala tijekom srednje škole. Međutim, brzo se pokazalo da ova tema nije zaokupila njezino zanimanje. Stoga je odlučila promijeniti studij fizičke kemije. Ipak, ubrzo je shvatila da to polje nije uspjelo rasplamsati njezinu strast. Zbog toga je odlučila krenuti novim akademskim putem te je upisala studij francuske književnosti na Fakultetu dramskih umjetnosti. Nakon godinu dana Milica je doživjela otkrovenje i otkrila svoj pravi poziv: glumu. S tom novom jasnoćom prijavila se i primljena na cijenjenu Akademiju dramskih umjetnosti u Novom Sadu, pod vodstvom profesora Bore Draškovića. Prepoznata po iznimnom talentu, tijekom studija aktivno je sudjelovala u kazališnim produkcijama.

Preporučujemo