Viki Miljković, maćeha  ćerke Dragana Taškovića iz prethodnog braka, nedavno je obeležila Tašketov rođendan tako što je na Instagramu objavila nekoliko njenih slika uz poruku “Srećan rođendan”. Nakon višemesečnih priča da je pevačica bila u zategnutim odnosima sa Jelenom Tašković, devojkom njenog supruga, nedavna izjava pevačice prekinula je glasine.

Razlog za to je što Jelena Tašković, koja je sada udata za Bodiroza, ne živi u Srbiji. Davno je napustila zemlju sa svojom majkom, koja je prva supruga harmonikaša. Jelena je sebi stvorila život u inostranstvu i nije izrazila želju da se vrati u domovinu. Ne samo da se tamo udala, već se nedavno otkrilo da je postala i majka, čime je Taške postao deda. Ćerka Dragana Taškovića Taške samo povremeno viđa oca, brata i maćehu zbog zauzetosti. Iako borave u različitim zemljama, očigledno je da su dve strane veoma kompatibilne, kao što se vidi na fotografijama koje je muzičar objavio.

Jedna od slika prikazuje Tašketovu kćerku, mladalačku i simpatičnu, kako u naručju drži novorođenu Jelenu; druga fotografija ga prikazuje kako drži odraslu Jelenu u njenoj svadbenoj haljini na isti način, ali na plesnom podiju. Na trećoj fotografiji je sama Vicki, najvjerovatnije u prodavnici vjenčanica gdje je pomagala kćerki u odabiru savršene haljine.

Sve ove slike su više nego dovoljne da razjasne složeni, ali neposredan odnos ove slavne porodice. Viki Miljković se više puta našla u žiži javnosti zbog ovih odnosa, jer su mnogi mislili da Viki nema dobre odnose sa Draganovom kćerkom i bivšom suprugom. Ali, ovaj put je uspjela to da demantuje i da stavi tačku na te sumnje.

Preporučujemo