Tatjana Vojtehovski, novinarka i televizijska voditeljica, u javnosti se proslavila radom na popularnim emisijama poput “1 pa 3”, “Trunutak istine” i “Život priča”. Rođena 7. maja 1970. godine u Novom Sadu, karijeru je započela na Radio-televiziji Novi Sad da bi potom prešla na kanal “YU info” i kasnije u PR kuću “Pink”. Upravo u “Pinku” stekla je afirmaciju kao voditeljka vrlo gledanog kviza “Trenutak istine”. Nakon radnog staža u “Pinku”, Tatjana je postala PR menadžer i potpredsjednica “Pink medija grupe”. No, u prosincu 2011. odlučila je napustiti “Pink” i osnovati vlastitu tvrtku “Vojtehovski komunikacije”. Godine 2016. vratila se na televiziju vlastitom emisijom “Život priča” koja se prikazuje na Prvoj TV. Tatjana se u svojim emisijama neustrašivo bavi tabu temama i poziva obične pojedince s nesvakidašnjim životnim iskustvima da po prvi put javno podijele svoje priče. Naime, Tatjana je i ponosna majka kćerke Tijane, koja radi kao organizator snimanja na “Grand” televiziji.

Vojtehovski, instruktor komunikacijskih vještina na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu, svoj osobni život radije drži u tajnosti. Potječe iz razorene obitelji, a ogromnu podršku pronalazi u majci Zagorki i sestri Tamari koja je danas specijalizirana stomatologinja. Zagorka je 1991. godine iz prvog braka dobila kćer Tijanu. Potom se 1999. godine, neposredno prije početka jugoslavenskog bombardiranja, udala za Srđana Stevanova iz Novog Sada. Njihovo vjenčanje održano je na skeli s pogledom na Dunav. Unatoč javnoj slici o skladnom paru, razveli su se početkom srpnja 2009. Tatjana se, dok je bila na obiteljskom odmoru na moru, kratko obratila srbijanskim medijima izjavivši kako brak više ne ispunjava njezina očekivanja te da je raskinula vezu s Srđan prijateljski, bez ikakvih sporova i sukoba.
Srpski tabloidi 2009. godine javno su se oglasili povodom njezine ljubavne veze s Nenadom N. Čankom, trinaest godina mlađim muškarcem koji je od nje magistar ekonomije. Nenad je trenutno zaposlen u poduzeću “MK komerc” i inače je nećak Nenada Čanka, čelnika Lige socijaldemokrata Vojvodine. Prema izvješćima, njihovoj je vezi došao kraj 2011. godine.

 

Kao jedna od naših voljenih voditeljica, osvojila je publiku svojim emisijama, ostavivši trajan dojam koji je potaknuo rasprave i polemike. No, njezin iznenadni odlazak iz medija i javnosti mnoge je zapitao gdje je. Njezin fokus maknuo se s televizije jer se upustila u potpuno novi pothvat. Pokrenula je inicijativu za osnivanje instituta i preuzela ulogu NLP trenerice. Ovladavanjem ovom posebnom tehnikom stječemo sposobnost neometanog postizanja uspjeha primjenom sveobuhvatnog znanja. Ušavši u šesto desetljeće, izašla je iz medijskog podzemlja bez imalo žaljenja što je promijenila karijeru, a vidljivo je da nikad nije izgledala bolje. Tanju više nemamo priliku gledati na malim ekranima ali je aktivna na Instagramu. 

 

Promjenom načina života i prehrambenih navika doživjela je pozitivnu transformaciju. Kao dio toga, izbacila je određene namirnice iz svoje smočnice, poput šećera i brašna. Tanja je jednom prilikom izrazila nezačuđenost sve manjom raznolikošću hrane koju konzumira. Duhovito je primijetila da je s obzirom na kvalitetu naše prehrane pravo čudo da svi nemamo tri tone. Nadalje, spomenula je da ne posjeduje vagu. Moj fokus nije na broju na vagi, već na mojem općem blagostanju. Istina je da sam u tri odvojene prilike kupovala manje traperice jer sam se željela osjećati lakše i udobnije. Dok smo je promatrali kroz okvire naših ekrana, uvijek nas je osvajala svojim besprijekornim smislom za modu. Sada je bez napora prilagodila svoju garderobu kako bi pristajala svježoj silueti. Unatoč ovoj prilagodbi, njezin stil ostaje dosljedno elegantan i dojmljiv. Povremeno prigrli i svoju eksperimentalnu stranu, o čemu svjedoče nedavne fotografije koje je podijelila na Instagramu.

Preporučujemo