Sergej Trifunović je jedan od pripadnika po mišljenju mnogih, jaltalentovanije klase glumaca posljednjih decenija u Srbiji. Ostvario je niz uloga a poznat je i po političkom i humanitarnom angažmanu ali i po skandalima koje je pravio.

Titula vječnog neženje više se ne može pripisati Sergeju Trifunoviću koji se nedavno vjenčao s 23 godine mlađom Isidorom Mijanović. Njihovo vjenčanje održano je u Topčideru prošlog svibnja. Neočekivana odluka slavnog glumca, koja se poklopila s Isidorinim 28. rođendanom, iznenadila je mnoge jer nisu očekivali da će se ovakav potez dogoditi tako brzo nakon zaruka.

O Isidori se trenutno jako malo zna, iako se saznalo da je ranije bila u ljubavnoj vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. No, važno je napomenuti da je sve to prošlost. Svojom objavom na Instagramu izjavila je nepokolebljivu ljubav prema Sergeju, obećavši da će ostati uz njega do kraja njihovih dana. Na temelju njezine prisutnosti na Instagramu, čini se da je Isidora uspješan model uz svoju ulogu voditeljice na Insta TV-u.

Njezin profil ponosno je izjavljuje kao “umjetnicu i redateljicu glazbenih spotova”. Trenutno mjesto zaposlenja supruge Sergeja Trifunovića ekskluzivno je otkrila “Hype Television” na svojoj online platformi. Malo je poznata činjenica, ali sada javno obznanjujemo da je Isidora cijenjeni član našeg tima na Hype televiziji. Ona igra ključnu ulogu u nadgledanju kreativnih aspekata naše produkcijske tvrtke. Isidora je za ovaj medij odlučila podijeliti prve detalje svog angažmana.

Rođen 2. rujna 1972. u Mostaru, Sergej Trifunović potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u svijetu glume. Njegov otac Tomislav Trifunović, glumac, i majka Slobodanka, pravnica, bili su savršeno okruženje za njegovanje njegovog talenta u usponu. Slijedeći obiteljske umjetničke korake, Sergejev mlađi brat, Branislav Trifunović, također je krenuo u umjetničku karijeru.

  • Zbog očeve profesije, Sergejeve formativne godine provele su u raznim gradovima uključujući Mostar, Užice, Kruševac i Beograd. U mladosti je Sergej Trifunović pokazivao veliku fascinaciju glumačkom umjetnošću, što ga je naposljetku potaknulo da 1990. godine diplomira na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.

Na toj se instituciji našao okružen izvanrednim ansamblom budućih velikana u ovoj oblasti, uključujući Natašu Ninković, Vojina Ćetkovića, Nebojšu Glogovca i Nelu Mihailović. Ova kohorta nadarenih pojedinaca brzo je stekla priznanje za svoje izvanredne talente u području izvedbe. Od portretiranja komičnih likova do duboko emotivnih uloga, njegova je karijera obuhvaćala raznolik raspon izvedbi.

Preuzevši novu ulogu 2009. godine, Trifunović je od glumca postao asistent, podržavajući svog bivšeg profesora na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. To je označilo početak njegove predanosti oblikovanju obrazovanja i razvoja ambicioznih glumaca u godinama koje dolaze. Sergej Trifunović debitirao je u svijetu kinematografije davne 1995. godine, krasivši filmsko platno u filmu “Tuđa Amerika” kojeg je režirao talentirani Goran Paskaljević.

Unutar ovog kinematografskog remek-djela, Trifunović je ostvario zapaženu izvedbu, utjelovivši lik Lukasa, najstarijeg Bajinog sina (koga tumači Miki Manojlović), odlučnog i poletnog pojedinca koji je ostvario nedostižni američki san. Sergejev talent u potpunosti je došao do izražaja u “Ubojstvu s predumišljajem”, filmu u kojem je glumio iste godine.

Tumačio je lik Krsmana Jakšića, mladog provincijskog oficira OZNE. Središnji sukob nastaje kada se njegova ljubav prema Jeleni, mladoj ženi od prije rata (Ana Sofrenović), sukobi s Jovanom (Dragan Mićanović), izmišljenim sinom Jelenina očuha. Ovaj očuh, pristaša monarhije, bio je zatvoren od strane novih vlasti.

Preporučujemo