Prije dva dana cijelu Srbiju je užsnula vijest o smrti voditeljke Bojane Janković čije je beživotno tijelo pronađeno u njeom stanu. Tužilaštvo je naredilo obdukciju a mediji špekulišu da je u pitanju samoubistvo. Ona je iza sebe ostavila dvoje djece koje je dobila u braku sa muzičarem Ognjenom Jankovićem. 

Bojana i Ognjen Janković 2022. godine odlučili su da privedu kraju svoj 15-godišnji brak, iako su odlučili da to ostane u tajnosti. Vijest o njihovom razvodu doznala se u javnost tek u jesen te godine. No, tračci njihovih prijašnjih radosnih trenutaka još uvijek se mogu pronaći na fotografijama koje dijele na svojim Instagram nalozima.

Bojana se više puta oglasila na društvenim mrežama kako bi izrazila prijateljski odnos s bivšim supružnikom, čak i nakon razvoda. To je posebno za pohvalu s obzirom na to da zajedno imaju dvoje djece.

Za to vrijeme Bojana Janković podijelila je iskrenu objavu koja je izrazila svoju duboku povezanost sa svojom krvnom lozom, točnije bratom i obitelji. Za svog bivšeg supruga govorila je kao o najboljem ocu i nepokolebljivom osloncu u svom životu. Bojana ga je u objavi od milja nazvala svojim “dobrim Ogijem”.

 

Bojana Janković, čije je beživotno tijelo otkriveno 19. travnja, proteklih je godina bila povučena u medijima. Unatoč brojnim zahtjevima za intervjue, ljubazno je odbila, izjavivši da nema novih uvida za ponuditi.

Za razliku od njega, Ognjen Janković prije samo nekoliko mjeseci pojavio se u javnosti kao pratilac Milene Radulović. Stajao je uz nju u Palači pravde dok je svjedočila protiv Mike Aleksića, svog bivšeg instruktora glume.

Ognjen je tokom gostovanja u emisiji “Kec na jelenj” progovorio o vezi sa Milenom Radulović. Usred njihovog razgovora, podijelio je sljedeće uvide:

“Velika mi je privilegija biti u njenom prisustvu i moći joj pružiti i najmanji oblik pomoći. Imam značajnu ulogu u Mileninom osobnom životu, kao što i ona u mom. Podrška koju ja pružiti dolazi s mjesta duboke emocionalne povezanosti.”

Naglašavajući utjecaj Milenine priče na osnaživanje brojnih djevojaka da progovore o svojim dugo čuvanim tajnama, pozvao je svoje kolege da pruže podršku njihovoj novootkrivenoj hrabrosti.

Tom prilikom izrazio je nadu i molitve Bogu za pozitivan ishod, istaknuvši značaj ovog slučaja kao potencijalnog katalizatora za nešto novo.

Biografija glumice:

Rođena 29. siječnja 1995. godine u Beogradu, Milena Radulović poznata je srpska glumica poznata po svom radu u kazalištu, filmu i televiziji. Proslavila se zapaženim nastupima u popularnim serijama poput “Pet”, “Besa” i “Državni sluga”, te filmu “Balkanska međa”. Radulović trenutno živi i radi u rodnom gradu.

  • U ljubavnoj vezi s kolegom glumcem Radovanom Vujovićem započela je svoju televizijsku karijeru ulogom u seriji “Jedne ljetne noći” koja je premijerno prikazana 2015. na RTS-u. Slijedila je glavna uloga u dječjoj TV seriji “Svemirska princeza”, te sporedna uloga u američkom filmu “Običan čovjek”. No, istinski ju je slavu vinula uloga Sonje u hvaljenoj kriminalističkoj seriji “Pet” i Stane u seriji “Besa”.

Radulović je svoj talent pokazala i kao analitičarka u seriji “Državni sluga” te kao Jasna u rusko-srpskom filmu “Balkanska međa”. U djetinjstvu je pohađala osnovnu školu, a istovremeno je bila dio dramskog studija Miroslava Mike Aleksića. Osim toga, trenirala je latino i standardne plesove, te tenis i plivanje.

Po završetku školovanja u Četvrtoj beogradskoj gimnaziji, krenula je na Fakultet dramskih umjetnosti  pod vodstvom profesorice Biljane Mašić. Godine 2017. diplomirala je kao studentica s najboljim uspjehom u svom razredu, pohvalivši se impresivnom prosječnom ocjenom 9,46.

Tijekom svojih akademskih godina, samostalno se bavila proučavanjem ruskog jezika, vještinom koja se pokazala neprocjenjivom u raznim projektima koje je poduzela tijekom svoje karijere. Osim strasti prema umjetnosti,

Milena uživa iu skijanju i ronjenju, iako priznaje da nije imala potrebnu disciplinu da se tim sportovima bavi profesionalno. Vrijedi spomenuti da se njezina majka, bivša profesionalna plivačica, nedavno istaknula na Svjetskom veteranskom prvenstvu održanom u Južnoj Africi.

Preporučujemo