Danas je vanjski izgled neke osobe postao presudan a manje je važno kakav ima karakter. Čak i jako mlade djevojke odlze na plastične operacije da bi izgledale oako kako diktiraju trendovi i prirodna ljepota je izgubila na važnosti. Međutim i dalje se jednom od najljepših žena na svijetu smatra Monika Beluči koja stari otmjeno. 

  • U nevjerojatnoj dobi od 59 godina, Monica Bellucci posjeduje jedinstvenu sposobnost osvajanja publike kao simbol senzualnosti. Ova glumica, svojom nesvakidašnjom ljepotom, živjela je gotovo nadrealno.

Svaki put kad naiđemo na neku činjenicu o životu Monice Bellucci, uvijek nas to natjera da uzviknemo: “Nitko nije poput nje!”Jeste li ikada razmišljali o nevjerojatnoj sposobnosti Monice Bellucci da graciozno i ​​organski stari? Zaista je začuđujuće kako njezine bore bez napora povećavaju njezinu ljepotu, umjesto da je umanjuju.

Monica je živjela životom u kojem je imala slobodu ostvariti sve svoje želje i hirove, te je nastojala iskoristiti svaku priliku.

Rođena 30. rujna 1964. godine u selu Čita di Kastelo, Monica Ana Maria Bellucci na svijet je došla kao jedinac Luigija Belluccija, vlasnika prijevozničke tvrtke, i Marije Gustineli, slikarice.Njezini su roditelji poduzeli velike mjere da je sakriju, bojeći se potencijalne moći koju je imala njezina ljepota.

 

  • U dobi od trinaest godina, Monica je započela karijeru modela kako bi financirala svoje obrazovanje. Do 1989. godine etablirala se kao istaknuta figura u pariškoj modnoj industriji, kraseći naslovnice renomiranih časopisa poput Ellea i surađujući s cijenjenim brendovima poput Dolcea i Gabbane.

Nakon što je isprva diplomirala pravo na Sveučilištu u Perugi, odlučila je napustiti studij i potpuno uroniti u svijet modelinga. Godine 1990. ušla je u brak s fotografom Claudiom Bassom, no njihova je zajednica nakon samo četiri godine završila. Otišavši u sferu televizije i kina, pokazala je svoje talente na raznim talijanskim mrežama prije nego što je osvojila američku publiku svojom izvedbom u filmu Drakula 1992. godine. Četiri godine kasnije pobrala je pohvale za nezaboravnu ulogu u francuskoj produkciji Apartman.

Nakon što je brzo osigurala uloge u holivudskim i europskim filmovima, nastavila se pojavljivati ​​u mnoštvu filmova. No, njezina iznimna izvedba u Maleni doista se istaknula, zbog čega je zauvijek povezana s tom nezaboravnom ulogom.

Na rubu dobivanja uloge u Spectreu, obratila se redatelju Samu Mendesu s prijedlogom: ako bi joj dao ulogu, zaslužio bi cijenjenu titulu prvaka među ženama. Tvrdila je da njezina privlačnost ne proizlazi iz njezine dobi ili fizičkog oblika, već iz zadivljujućih dubina njezina uma i mašte. Tako je postigla izvanredan podvig da postane najzrelija glumica koja je portretirala ljubav Jamesa Bonda.

 

U filmu Apartman, protagonistica susreće Vincenta Cassela, svog kolegu, i na kraju se vjenčaju nakon nekoliko godina. Tijekom braka Vincent i Monica odlučili su živjeti u različitim stanovima kako ne bi upali u monotonu rutinu i pretjerano se navikli jedno na drugo. Međutim, unatoč ovom nekonvencionalnom dogovoru, na kraju su se razveli 2013.

Nakon što je okončala trinaestogodišnji brak s Vincentom, našla se u nedoumici što učiniti sama, no istaknula je i da ljubav nadilazi razvod te da postoji mogućnost da se jednog dana ponovno spoje.

  • U njezinoj perspektivi uvijek je imala hrabrosti djelovati u pogodnom trenutku. Očito je to u njezinoj odluci da postane majka svojim kćerima u dobi od 39 i 45 godina, pronalazeći jedinstvenu draž u svojoj zrelosti. Vjeruje da je to razumijevanje njezinih želja u kombinaciji s bogatim životnim iskustvom čini privlačnom mlađim muškarcima.

Monicina ljepota i dalje je izvor zavisti žena, unatoč njezinim brojnim postignućima i sposobnosti da očara atraktivne muškarce. Međutim, njezin pogled na starenje doista otkriva njezin način razmišljanja, što pokazuje sljedeća izjava koju je dala:

“Kad dođe vrijeme i kad zaživim, a odraz koji me gleda u zrcalu više ne usreći, krenut ću majčinim stopama. Umjesto da se fiksiram na svoju sliku, skrenut ću pogled prema sebi djece, pronalazeći sreću i ispunjenje u njihovoj prisutnosti.”

Preporučujemo