Prije dva dana je cijela Srbija bila u šoku kada se saznalo za smrt popularne voditeljke. Još uvijek nije poznat zvaničan uzrok smrti a mediji špekulišu da je u pitanju samoubistvo i da je Bojana već duže vrijeme bila u teškoj depresiji. Sada se u javnosti pojavljuju detalji njenog privatnog života koji nisu bili poznati. 

U svojoj rezidenciji tragično je preminula voljena i zanosna voditeljka Bojana Janković. Dok cijela zajednica oplakuje ovaj razorni gubitak, njena porodica, uključujući njenog bivšeg supružnika Ognjena, koji sa njom dijeli dvoje djece, nesumnjivo trpi najizazovnije trenutke. Uprkos razdvojenosti, uspeli su da održe izuzetnu vezu i nastave da podržavaju jedni druge tokom ovog teškog vremena.

Nažalost, najnovija ažuriranja i dalje donose obeshrabrujuće vijesti, s više izvora u medijima koji opširno izvještavaju o preranoj smrti voljene bivše voditeljice. Bojana Janković, omiljena ličnost na TV Pink, otkrivena je beživotna u svom domu, bez tragova vitalne aktivnosti. U trenutku ove tragične pojave imala je samo 46 godina.

Tragičnu vest o smrti Bojane Janković, ranije priznate kao zanosne voditeljke cenjene emisije “Grad”, potvrdilo je više pouzdanih izvora. Izveštaji pokazuju da je Bojanino beživotno telo pronađeno u njenoj rezidenciji, gde je boravila sa ćerkama i suprugom Ognjenom Jankovićem, nekadašnjim vokalom benda “Beogradski sindikat”.

 

  • Po prijemu obaveštenja o smrti Bojane Janković, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odmah dalo dozvolu za obdukciju. Trenutno čekamo detaljan izvještaj koji će dati uvid u okolnosti koje su pratile njenu preranu smrt.

Hitna pomoć je obaviještena oko 19:00 sati zbog izvještaja koji sugeriraju da tijelo nije pokazivalo nikakve očigledne znakove nasilja, što je rezultiralo odlukom da se tijelo premjesti na odjel za forenziku.

Petnaest godina braka, Bojana i Ognjen su doneli tešku odluku da se razdvoje, izbor koji je bio u skladu sa dolaskom glumice Milene Radulović u Ognjenov život pre godinu i po dana.

2022. godine konačno je stigao dugo očekivani debi filma “Zlatni dečko”, a bračni par se elegantno zajedno pojavio na premijeri. Međutim, samo nekoliko mjeseci kasnije, u maju, zajednički su se dogovorili da prekinu brak i odlučili da nastave kao suroditelji zbog svoje djece.

 

Kao odgovor na neočekivani odlazak bivše supruge, Ognjen se kratko obratio medijima, izrazivši trenutno stanje iščekivanja potvrde. Nažalost, to ga sprečava da u ovom trenutku otkrije bilo kakve konkretne informacije. On ponizno traži vaše razumijevanje u svjetlu njegove situacije.

Porodica je bez odlaganja dobila službeno obavještenje. Nažalost, porodica je prinuđena da vest o Bojaninom iznenadnom premiku saopšti javnosti. S obzirom na njeno značajno prisustvo u medijima, ljubazno mole medije da poštuju svoju etičku odgovornost, pokažu poštovanje prema svojim kolegama profesionalcima i obezbede neophodnu privatnost i porodici i Bojani kako bi u ovim izazovnim vremenima mogli mirno da prođu. Edin Škorić, odbojkaš, sretno je oženjen Ivanom, koja je Bojanina sestra bliznakinja.

Tokom dugotrajnog novinarskog staža Bojane Janković u trajanju od skoro tri decenije, njeno ime se često pojavljivalo uz ime njene sestre bliznakinje Ivane Škorić. Dok je Bojanin brat donekle poznat javnosti, retko se vezuje za Bojanu i Ivanu.

 

Otkriće njihovog brata dogodilo se posredno 2012. godine, nakon završetka rijalitija Survivor.Nakon povratka učesnika iz Kostarike u Beograd, pojavile su se spekulacije da je Vladimir Vuksanović postigao uspeh uz pomoć Ognjena Jankovića, istaknute ličnosti u produkciji.

Zavidni na njegovim uspesima, bilo je i onih koji su sugerisali da je atraktivna manekenka, kao brat Bojane Janković, uživala određene privilegije i prednosti tokom boravka u divljini.

Kako se navodi, Ognjen Janković, koji mu je slučajno bio zet, navodno je imao ulogu u tome što je, između ostalog, podelio informacije o svojoj porodici.Naše otkriće otkrilo je porodičnu vezu između Bojane, Ivane i Vladimira Vuksanovića.

  • Vlada je potvrdio istinu o svojoj porodičnoj vezi sa Ivanom i Bojanom, navodeći da su mu one zaista sestre. Nadalje je otkrio da su njegov otac i njihova majka braća i sestre. Međutim, Vlada je žestoko opovrgao optužbe da je Bojanin suprug imao ulogu u njegovoj pobedi.Vladimir Vuksanović izrazio je frustraciju spekulacijama, navodeći da nije siguran u kojoj meri sve to doseže.
Preporučujemo