Jašar Ahmedovski je već decenijama prisutan na estradnoj sceni i za njega se nikada nije vezivao nijedan skandal. Nakon što je započeo svoju karijeru, glazbenik je donio odluku koja mu je promijenila život i preselio se iz Prilepa u Sjevernoj Makedoniji u Beograd, gdje je stvorio ugodan dom sa svojom suprugom Snežanom. Nažalost, Snežana i Jašar nisu bili blagosloveni mogućnošću da imaju djecu, što je tema o kojoj je pjevačica više puta otvoreno govorila. Čini se da su iscrpili sve moguće načine i na kraju donijeli iskrenu odluku o posvojenju.

 

Nagađanja proizlaze iz pjevačičinih čestih objava na Instagramu koje prikazuju preslatku djevojčicu, što sugerira da su njihovi napori oko posvajanja bili uspješni. Jašarova ljubav prema njoj je svima očigledna jer na zajedničkim fotografijama stalno prikazuje malo srce. Iako je odlučio ne otkriti pravi identitet djevojke, jedina stvar koju je podijelio sa svojim obožavateljima bila je raskošna vila koju je kupio u Turskoj. Prisutnost dvokatnice s bazenom, drugačijim od onog u Beogradu, popraćenom kamenom terasom i garniturom za sjedenje, ukazuje na značajno ulaganje pjevačice. Pojavljuju se nagađanja o kući s više spavaćih soba, brojnim kupaonicama, prostranim dnevnim boravkom otvorenog koncepta s integriranom kuhinjom, kao i uključivanjem dvije garaže i prekrasnim pogledom na prirodu. Mnogi se slažu da je Jašarova odluka da investira u nekretnine, za koju se vjeruje da ju je inspirirao njegov financijski potkovani kum Saša Popović, mudar potez koji se slaže s općim uvjerenjem da su ulaganja u nekretnine uvijek korisna. Koncept rezidencije Jašara Ahmedovskog u Turskoj nadaleko je cijenjen jer prikazuje jedinstveni talent arhitekta koji besprijekorno spaja modernu tehnologiju i inovacije s tradicionalnim elementima, a sve dok zadržava romantični štih.

Biografija:

Jašar Ahmedovski, pjevač makedonskog porijekla, rođen je 22. prosinca 1963. godine u malom mjestu Lažani kod Prilepa. Odrastao je s jednom sestrom i tri brata, a četvrti brat, Ipče Ahmedovski, koji je također bio poznati pjevač, tragično je izgubio u prometnoj nesreći. Jašar je osnovno obrazovanje završio u svom rodnom gradu prije nego što je sa svojih 15 godina krenuo na svoje glazbeno putovanje. Došavši u Sarajevo, našao se pod brigom rođaka koji ga je upoznao sa zadivljujućim glasom Halida Bešlića tijekom nastupa u lokalnoj konoba. Oduševljen Bešlićevim talentom, Jašar je prvi posao dobio u bašti ribljeg restorana. Sa svojom prirodnom karizmom, Jašar je uspio ispregovarati dvostruku naknadu od vlasnika, što je rezultiralo konstantno punim restoranom. Iako se njegov otac liječnik nadao da će Jašar krenuti njegovim stopama pa ga je upisao u Srednju medicinsku školu, Jašarova strast prema glazbi je prevagnula. Završio je samo dva razreda prije nego što se potpuno posvetio svom životnom interesu.

Na koncertima Jašar je imao čast da mu prisustvuju profesori sa svoje alma mater, kao i renomirani glazbenici poput Mile Kitića, Šerifa Konjevića i Šabana Šaulića. Šaban je bio taj koji ga je, čuvši Jašara kako pjeva njegove pjesme, pozvao da dođe u Beograd, što je Jašar rado prihvatio. Našavši se bez konaka, harmonikaš Mirko Kodić ljubazno je ponudio svoj stan kao zajednički stambeni prostor. Taj dogovor doveo je do snažne veze između Šabana, Mirka, Rade Vučković i Jašara, koji su postali nerazdvojni prijatelji, često su izlazili zajedno i sklapali poslovne dogovore. U 18. godini Jašar se susreo s budućom suprugom Snežanom, koja je na jedan od njegovih nastupa došla s prijateljicom. Njihova veza trajala je dva desetljeća prije nego što su se konačno vjenčali. Dok Jašar odiše mirnom i staloženom naravi, njegov pokojni brat Ipče uvijek je bio u žurbi. Jašar ga je doveo u Beograd, gdje je njegov talent vrlo brzo stekao priznanje, a postao omiljen među onima koji su cijenili njegovu strast i predanost glazbi. Tragično, Ipčeov život prekinut je u smrtonosnoj nesreći kod Lazarevca kada je kamion s kojim se sudario odletio. Odlazak njihovog najmilijeg duboko je pogodio svakog člana obitelji, a tragično su nedugo zatim umrli i njegovi roditelji. Uspomeni na njega, Jašar je posvetio iskrenu pjesmu “Tamo si ti”. No, duboko ga je povrijedilo što mu prijatelji Šaban Šaulić i Rade Vučković nisu osobno izrazili sućut, zbog čega je s njima prekinuo vezu. Na pozornici sa svima održava distancu osim sa Sašom Popovićem, kojeg je odabrao za najbližeg čovjeka. Za razliku od mnogih u industriji, on se radije drži povučeno u medijima, izbjegavajući nepotrebnu pozornost. Unatoč tome što nije potpisao ugovor s Grandom, on čvrsto vjeruje da je njegova karijera prethodila produkcijskoj kući i da može napredovati samostalno. Često sklada pjesme za sebe i svoje kolege, a tu uslugu pruža besplatno. Bez oklijevanja izjavljuje da je spreman uložiti pozamašnu svotu od 50.000 dolara u zamjenu za pjesmu iznimnog kalibra. Vidljivo je da veliku važnost pridaje kako svom izgledu, o čemu svjedoči njegova sklonost markiranoj odjeći, tako i izboru automobila. Za razliku od mnogih svojih kolega, odlučio je krčiti put do uspjeha snagom svog glasa, iskrenim emocijama i zadivljujućim pjesmama. Posljedično, on ostaje neokaljan skandalom ili bilo kakvim razlogom za neugodu.

Preporučujemo