Pop pjevačica Jelena Karleuša uviejk je u fokusu pažnje medija i javnosti za šta je i sama zaslužna Ona je poznata po svom britkom jeziku i po tome da o svemu ima mišljenje i da ga javno iznosi a takva je i kada je njen privatni život u pitanju.

Po tradiciji, Jelena Karleuša Uskrs je dočekala u udobnosti svog doma, no ove godine donijela je primjetnu promjenu u odnosu na prethodne proslave.Jelena Karleuša s veseljem je ispratila veliki kršćanski praznik uz tetu Danijelu i prijatelje, dok su Duško i njene kćerke osjetno izostale na svečanom druženju.

  • Prema snimci koju je podijelio Zoran Birtašević, Jelenin menadžer i blizak pratitelj, čini se da su Duško, Atina i Nika bili odsutni iz svoje kuće tijekom uskršnjih praznika. Pretpostavlja se da se Jelena sa svojim kćerima trenutno nalazi u Dubaiju, gdje su otputovale prije nekoliko dana.

Postoji mogućnost da nisu isključili ideju povratka, već su se odlučili za put u Tošićev rodni Orlovat, mjesto u kojem inače rado provode vrijeme, u pratnji Duškove obitelji.

 

Tošić je poznat po svojoj čvrstoj vjeri, dok se Jelena dosljedno identificira kao ateist. Unatoč tome, uvijek je sudjelovala u proslavama značajnih pravoslavnih praznika, isključivo zbog djece koja se vesele i raduju tim proslavama.

Uskrs me oduvijek intrigirao kao zadivljujuću tradiciju, posebno za djecu koja uživaju u umjetnosti šaranja jaja. Njihov entuzijazam potakne razgovore o simboličkom značenju Uskrsa, što Athena i Niki smatraju posebno fascinantnim. Kroz te rasprave imam priliku objasniti im razne pojmove.

Unatoč tome što ne idem u crkvu, imam različito gledište o intrigantnom konceptu religije i uvijek sam spreman sudjelovati u razgovorima o tome. Naravno, naš dom krase prekrasni ukrasi koje djeca željno iščekuju, a ja svoja uvjerenja nikada nisam nametala ukućanima. Svaki pojedinac mora otkriti vlastito razumijevanje vjere, u kojem god obliku ona bila.

 

Jelena je u svom domu otkrila ko je odgovoran za farbanje jaja.Ranije sam se bavila slikarstvom, a sada tu ulogu prepuštam Atini i Niki, kao i tetki. Posebno se moja teta neumorno posvećuje ukrašavanju brojnih jaja zamršenim motivima. Ona ulaže toliko truda u ovaj pothvat da bi svako moje uključivanje u potragu za najfinijim jajetom doživjela kao kataklizmičko!

  • Međutim, posjedujem natjecateljski duh kada je u pitanju razbijanje jaja, svake godine željno očekujući nove žrtve. Nekako, posjedujem urođenu sposobnost odabira pobjedničkog jajeta, iako uvijek osiguraju da nisam pribjegao prijevari koristeći drveno, namjerno ga razbivši. Sve nas to jako zabavi, a posebno moju osjetljivu Niku koja svako razbijanje jaja doživljava kao tragičan događaj!

Nika je odlučna ove godine izaći kao pobjednica, čvrsto vjerujući u svoje sposobnosti i uvjeravajući nas u svoj skori trijumf. Tvrdi da je došao trenutak da se osveti za sve dosadašnje slučajeve kada smo je u djetinjstvu zaigrali i bez pristanka snimali njezine reakcije. Postojanje videa poslužit će kao dokaz ultimativnog obračuna, kako je Jelena najavila uoči Uskrsa. Međutim, nijedna snimka koja prikazuje veselje s njezinim kćerima do sada nije podijeljena na platformama društvenih medija.

 

Neosporno je da je u Jeleninom domu vladalo blagdansko raspoloženje, a svjedoči i živahna snimka koju je podijelio Birtašević. U videu Jelena sa tetom i prijateljima veselo pleše uz zaraznu Karleušinu pjesmu “Cicija”. Promatrači nagađaju da je Jelena ovu pjesmu namjerno odabrala kao posvetu Dušku, ističući značaj njezine objave.

Cicija, utjelovljenje emocija, voli na kaskadni način – počevši od tebe, proširivši se na sve i na kraju obuhvativši mene. Cicija, kako da se nosim sa zadivljujućom, ali egocentričnom osobom poput tebe? Pravo utjelovljenje muškosti.

Preporučujemo