Kada je srpski košarkaš Marko Jarić oženio poznatu manekenku iz Brazila Adrijanu Limu koju su mnogi tada smatrali najljepšom ženom na svijetu nacija je bila ponosna i odmah su je prozvali srpskom snajkom. Adrijana i Marko ipak nisu ostali zajedno a ona danas uživa u braku sa drugim muškarcem.

Adrijana Lima, proslavljena manekenka, imala je ograničen broj ljubavnih veza u životu, a jedna od najznačajnijih bila je s poznatim Srbinom.Tijekom prethodne dvije godine Adrijana Lima naišla je na niz negativnih primjedbi na račun svog fizičkog izgleda. Konkretno, Lima je nakon poroda doživjela značajno povećanje tjelesne težine, a mnogim je promatračima bilo vidljivo da pokazuje znakove otekline zbog korištenja botoxa.

Unatoč vlastitom priznanju viška kilograma, čini se da joj ljudi nisu oprostili. Ipak, to je ne sprječava da iskusi ljubav i da se prepusti stvarima koje joj donose radost.

Kad je riječ o njezinim ljubavnim vezama, mnogo se raspravljalo o njezinoj ljubavi s proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem. Godine 2009., tri godine nakon prvog datuma, donijeli su odvažnu odluku da se vjenčaju.

Njihove dvije voljene kćeri, Valentina i Sienna, vrhunac su njihove duboke privrženosti. Unatoč tome, 2014. donijeli su tešku odluku da svoj brak privedu kraju, a razvod je okončan 2016. Nakon rastave, počelo se nagađati o mogućem ponovnom okupljanju, jer su često viđani zajedno u javnosti. No pokazalo se da su prijateljski odnos održavali isključivo zbog djece.

 

Adrijanina odluka da nevinost zadrži do braka je intrigantna, pogotovo ako se uzme u obzir da je Marko Jarić prvi muškarac s kojim je odlučila podijeliti to intimno iskustvo.

U intervjuu iz 2006. manekenka je izrazila uvjerenje da bi seks trebao biti rezerviran za brak. Prema njezinim riječima, ako postoji nedostatak poštovanja, to ukazuje na nedostatak istinske želje za njom.

Nakon poznate veze sa Srbinom, Adrijana je imala nekoliko emotivnih veza u životu. Jedna od tih veza bila je s turskim autorom Metinom Harom. Njihova veza trajala je godinu dana prije nego što je došla kraju 2019. Još tijekom zajedničkog vremena kružile su spekulacije da Metin nije zainteresiran za žene, sugeriralo se da je možda homoseksualac te da je njihova veza samo strateški trik za marketing svrhe.

 

Poznat po svojoj vještini na terenu i izvan njega, srpski košarkaš stekao je reputaciju zadivljujuće figure u svijetu sporta. Njegova nepokolebljiva odanost privlačnosti lijepih žena očita je, budući da njegov opsežan popis bivših partnerica služi kao dokaz njegovog neosporivog majstorstva u umjetnosti zavođenja.

Njegov zadivljujući izgled i šarm osvajao je brojne žene, pa je njegov privatni život često zasjenio samu igru, privlačeći sve više pozornosti javnosti.

U razdoblju od pet godina, počevši od 2009. do 2014., Marko je bio u bračnoj zajednici s Adrianom Limom, poznatom brazilskom manekenkom koja slovi za jednu od najtraženijih žena u svijetu. Tijekom braka Marko i Adriana postali su roditelji dviju kćeri, Sijene i Valentine.

Na vrhuncu profesionalnog uspjeha, brazilska sportašica otisnula se na romantično putovanje sa srpskom teniskom zvijezdom. Poznata kao oličenje ljepote, osvojila je srca muškaraca diljem svijeta, zbog čega su Jariću zavidjeli i divili se na njegovoj sposobnosti da osvoji tako zadivljujuću ženu.

 

Nakon pet godina braka, par se odlučio rastati, ali su uspjeli održati prijateljski odnos.Markov šarm plijenio je brojne ljepotice i prije i nakon veze s Adrianom.

Jarić je bio u kratkoj vezi s Adrijanom Čortan, tada popularnom manekenkom i TV voditeljicom. Nakon njihovog prekida, Jarić je tada hodao sa Sandrom Nikolić, poznatom članicom grupe Models. Ubrzo nakon razlaza, Nikolićeva se udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka s kojim danas ima dvoje djece.

Javnost je postala vrlo zainteresirana za njegovu vezu s talijanskom glumicom Elizabeth Kanalis, koja se naposljetku zaručila za proslavljenog holivudskog glumca Georgea Clooneya, što je dalo dodatnu intrigu.

Među brojnim zamamnim djevojkama, na opsežnom su popisu i Elena Rogožina, ruska manekenka, te Đina Li Norin, omiljeni lik iz renomirane serije “Čuvari plaže”. Zagonetne ljepotice do danas nerijetko prate ovog neviđenog zavodnika.

Preporučujemo