Zanosna Tilan Blondo (22), poznata kao jedna od najfinijih žena svijeta, uživa na osunčanim obalama Miami Beacha na Floridi. Očito je paparazzi marljivo prate bilježeći zamamne trenutke ove zanosne Francuskinje koji su jednostavno neodoljivi. Prema mišljenju brojnih modnih stručnjaka, djevojka koja je nekoć smatrana oličenjem ljepote pokazala je svoj besprijekoran stas u elegantnom crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, upotpunjenom parom elegantnih crnih sunčanih naočala. Osim toga, nedavno se odlučila za dužu frizuru koja je dobila velike pohvale zbog svog zadivljujućeg izgleda.

 

Od 2007. Tilan Blondo nosi titulu “najljepše djevojke na svijetu”, nadimak koji je zaslužila svojom izuzetnom karijerom modela. S nepune četiri godine krenula je na ovo putovanje, a sa šest je već krasila svoju prvu naslovnicu, osvojivši publiku diljem svijeta fotografijama od kojih zastaje dah koje su se proširile poput požara. U dobi od 6 godina, mlada djevojka zadivljujućih plavih očiju pojavila se kao sjajna zvijezda u modnoj industriji, osvajajući srca dok je okrunjena oličenjem ljepote. Rođena u braku poznatog francuskog nogometaša Patrika Blondoa i voditeljice Veronike Loburi, već je od malih nogu zapela u javnost, osvajajući publiku iznimnom ljepotom. S nepune 4 godine ukazala joj se prilika da pokrasi modnu pistu modne revije Jeana Paula Gaultiera, ponudu koju su objeručke prihvatili i ona i njezini roditelji.

 

Debitirajući na naslovnici renomiranog francuskog časopisa “Vogue” u dobi od 9 godina, suočila se s golemom reakcijom zbog prikazivanja djece u odrasloj odjeći i šminki u časopisu. Međutim, njezine zadivljujuće plave oči i neosporna ljepota potaknule su je da osvoji modnu industriju. Trenutno je ona 22-godišnjakinja koja je uronila u polje modelinga, osvajajući svijet svojom iznimnom ljepotom koja ostaje zadivljujuća kao i uvijek. Naime, ušla je u partnerstvo s renomiranim brendom “L’Oreal” te se čak otisnula iu sferu modnog poduzetništva s vlastitom etiketom “No Smile Clothing”, specijaliziranom za prodaju kućnih ogrtača i sportske opreme. S bogatstvom koje se procjenjuje na više od 4 milijuna dolara, ona stoji kao jedan od najuspješnijih i najuspješnijih modela koji dolaze iz Francuske.

 

2018. cijenjeni britanski TC Candler dodijelio joj je titulu najljepše žene na svijetu, potvrdivši njezin status i dodijelivši joj tu čast po drugi put. Iako je njezino modno bavljenje privuklo značajnu medijsku pozornost, rasprave su se često vrtjele oko njezinih burnih ljubavnih veza i ponašanja poput rock zvijezde, osobito na društvenim okupljanjima. Ipak, čini se da je u posljednje vrijeme ipak pronašla mir i fokus preusmjerila isključivo na svoje bližnje i poduzetničke pothvate. S impresivnim praćenjem od gotovo 8 milijuna ljudi na Instagramu, ona ljubazno dijeli svoje modne fotografije i fotografije s putovanja, kao i trenutke čistog uživanja sa svojom vjernom publikom. I dalje je mnogi smatraju najljepšom na svijetu.

Preporučujemo