Dok Selena Gomez uživa u svojoj novopronađenoj ljubavi, ne mogu a da je ne pogađaju komentari na društvenim mrežama koji sugeriraju da više ne sliči pravoj sebi. Tijekom protekle godine Selena Gomez značajno se udebljala, što nije prošlo nezamijećeno u javnosti. Unatoč omalovažavanju na raznim društvenim mrežama, gdje su neki njen izgled uspoređivali sa izgledom 70-godišnjakinje, pjevačica je tvrdila da na nju mišljenja drugih ne utječu. No, ta se tvrdnja pokazala netočnom, jer je čak nekoliko puta deaktivirala svoj Instagram račun, da bi ga kasnije ponovno aktivirala.

Njezina je bolest uzrok značajnog povećanja tjelesne težine, budući da njezina težina neprestano varira kao rezultat lijekova koji su joj propisani. Selena je otvoreno priznala svoju bitku s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja nastaje kada imunološki sustav pogrešno cilja na tijelo koje treba štititi.

 

Autoimuni odgovor povezan s lupusom može utjecati na različita područja tijela, poput kože, zglobova, bubrega, srca, pluća, mozga, krvnih stanica i drugih organa. Iako točan uzrok lupusa ostaje uglavnom nepoznat, smatra se da na njega utječe mješavina genetskih, okolišnih i imunoloških čimbenika.

 

Selena se oslanja na specifične lijekove za upravljanje svojom bolešću, što ima značajan utjecaj na njezino fizičko blagostanje. Nažalost, jedna od neželjenih posljedica je pojava debljanja. Priznala je da njezino tijelo ima tendenciju zadržavanja tekućine kada konzumira ove lijekove, ali kada ih prestane uzimati, vraća se u svoje normalno stanje. Na svu sreću uspjela je da pronađe neko riješenje i balans i za sada bolest ne napreduje. Selena uživa iu novoj ljubavi koju je zaslužila nakon svega što je prošla.

Preporučujemo