Marija Veljković na kraju je dala iscrpan pregled godine. Naime postao je običaj da svi mi svedemo crtu i saberemo i oduzmemo na kraju godine ono što nam se dešavalo. Kada nije na poslu, ova osoba iz javnog servisa, koja se može pohvaliti velikim brojem pratitelja na Instagramu, svim se srcem posvećuje svoje troje djece, utjelovljujući istinski osjećaj ljubavi i brige.

 

Jezgrovit video sažeo je sve značajne trenutke vezane uz 2023. godinu. U njemu su se našli dirljivi prizori djece koji su je ispunjavali ponosom, ali i kadrovi njezinog partnera, glumca Rastka Jankovića. Kako se godina bliži kraju, razmišljam o mnoštvu iskustava koja mi je donijela. Bila je to godina i dobitaka i gubitaka. U njegovom zagrljaju pronašla sam ponos, ljubav i trenutke smijeha. Bilo je rijetkih slučajeva mira i obilja radosti i avanture. I još jednom, bila sam blagoslovljena osjećajem ponosa.

Pri kraju videa, Marija je sa svojim pratiteljima podijelila iskrenu poruku, izražavajući niz emocija uključujući smijeh i suze. Međutim, naglasila je da njezina sreća proizlazi iz toga što ima nekoga s kime može podijeliti svoj život i iskusiti ljubav i biti voljena zauzvrat. U velikoj shemi stvari, Marija smatra da je ljubav najvažniji aspekt. Kako se nova godina bliži, svojoj publici šalje želju – čuvajte svoj mali svijet, svoj mikrokozmos i ne dopustite da ga itko zaprlja negativnošću.

Zanosna voditeljica u svibnju prošle godine razvela se od arhitekta Milana Milovanovića s kojim ima troje djece Rosu, Đurađa i Nevu. Nakon rastave vratila se s djecom u vlastiti stan. U tom razdoblju uplovila je u romantičnu vezu s Rastkom, koji je nedvojbeno izvor njezine sreće, uz njezine kćeri i sina.

Preporučujemo