Tamara Vučić, prva dama Srbije, postala nam je udomaćena osoba, često dijeleći djeliće iz svog privatnog života putem objavljenih fotografija, na kojima se vidi kako uživa u društvu Vukana svog nasljednika. Vukanov dekorativni štih sa šarenim jelkama na novogodišnjoj čestitki postao je predmetom Tamarinog hvalisanja, jer je u njoj izrekao iskrene želje svojoj majci u nadolazećoj 2024. godini.

 

U pismu upućenom njegovoj majci, prenesena poruka bila je iskrena želja za njezinim blagostanjem i srećom. Pošiljatelj je izrazio želje za sretnu i zdravu Novu godinu, a ujedno joj je iskazao ljubav. Pitanje koje se svima motalo je kakva je želja malog dječaka ocu, koji je igrom slučaja bio predsjednik Srbije. A sada konačno imamo odgovor na tu dugotrajnu znatiželju.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na svom je Instagramu podijelio čestitku s iskrenim željama za Novu godinu koju je napisao njegov najmlađi sin. Mališani su izrazili iskrenu želju za svakodnevnom igrom nogometa s ocem tijekom cijele godine. Svoju poruku zaključili su toplim željama za sretnu Novu godinu i izrazom ljubavi prema svom tati. Za objavu ove čestitke poslužio je službeni Instagram profil predsjednika Srbije.

 

U srdačnoj poruci srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić podijelio je jednostavnu, ali duboku želju svog sina za nadolazeću godinu. Dok drugi možda žude za pobjedama, uspjehom i srećom, šestogodišnji Vukan žudi za ničim više nego za igranjem nogometa sa svojim ocem svaki dan. Vučić je iskazao opredijeljenost da se ta želja maksimalno ostvari u 2024. godini. Ovo ni n ečudi jer je poznato da zbog očevih obaveza sječak jako malo vremena provodi sa njim.

Preporučujemo