Podrijetlom iz skromnog sela Orlovat u blizini Zrenjanina, bivša srpski reprezentativac odrastao je u kućanstvu punom ljubavi, ali oskudnim financijskim sredstvima. S ograničenim sredstvima, Duškovi roditelji donijeli su tešku odluku da ga upišu u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina”, gdje se školovao i bavio sportom. Zahvaljujući svojoj predanosti sportu uspio je steći milijunsko bogatstvo.

 

Duško, klasičan dokaz puta od skromnih početaka do velikih visina, utjehu bi nalazio u susjedovoj kući, gdje bi se cijelu noć prepuštao nogometnoj strasti. Roditelji bi mu, bez vlastitog televizora, dopuštali da gleda utakmice kod susjeda. Sjedeći na rubu kreveta, Duško bi nestrpljivo upijao uzbuđenje, dok mu je lopta zaigrano odmarala pod nogama. Ponekad bi ga svladala iscrpljenost pa bi zadrijemao pred televizorom, da bi ga otac u mraku noći nježno nosio kući. Jednom prilikom je Jelena, njegova uskoro bivša supruga, otkrila je da mu je značajnu pomoć, pa i hranu, pružala Nadica Zeljković, natjecateljica i pobjednica realityja, koja je ujedno i majka Kristine Kije Kockar.

Danas Duško Tošić, poznat po svom markantnom izgledu, slovi za jednog od najatraktivnijih pojedinaca u javnosti. Suprug Jelene Karleuše je nekoliko godina brižljivo uređivao svoj izgled. Od trenutka kada je Duško Tošić debitovao na javnoj sceni, čini se da je njegov imidž ostao nepromijenjen. Duško je za svoj najnoviji poduhvat na “Instagramu” odlučio zabaviti svoje pratioce razigrano oplemenivši svoju fotografiju dodatkom brade i brkova.

 

Na spomenutoj fotografiji zabilježena je transformacija u imidžu Duška Tošića, koju su njegovi obožavatelji zdušno prihvatili i s nestrpljenjem ispratili. Oduševljeni pratitelji brzo su komentirali, uz opaske poput “Savršeno ti stoji” i “Izgledaš kao model”. Odobrava li Jelena ovu transformaciju i hoće li Duško zaista pustiti bradu, još nije poznata presuda. Ako je suditi po reakcijama pratilaca to bi mu dobro stajalo.

Preporučujemo