Jelena Karleuša u subotu je imala nastup na snimanju Kurir televizije, ulepšavši svojim prisustvom emisiju “Divan šou”. Pop zvijezda je u društvu svog provjerenog prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Dejana Milićevića odisala primjetnim osjećajem sreće i volje za razgovor o bilo kojoj temi.

Dejan se s nostalgijom prisjetio duetskog spota “Preživeću”, suradnje koju je prethodno ostvario s Jelenom. Sjećanje na snimanje ispred kultnog “Bigza” zauvijek će mi ostati urezano u sjećanje, pogotovo kada se pjevačica javila.

 

– Što smo Dejan i ja napravili i dokumentirali? Stvorili smo moj inauguracijski duet i glazbeni spot koji je uistinu pokazao moju spremnost na svaki izazov. Dejan me bez muke nagovorio da izdržim sve i usred zime prođem područjem Gazele, usput čak i stopirajući. Začudo, nitko nije intervenirao, čak ni policijski auto koji je prošao ispod benzinske crpke – kroz smijeh je ispričala Jelena.

 

Trenutno je pjevačica otkrila da joj nedostaje izravna komunikacija sa suprugom Duškom Tošićem. Poznato je da skoro dvije godine u njihovom braku stvari ne štimaju.  Žalosno je što se Srbi toliko zanimaju za moj osobni život i brak. Sa suprugom Duškom, nažalost, komuniciram preko posrednika kao što su dadilja i naša djeca, kao i naš odvjetnik. Duško je zaista izvanredna osoba, kako izvana tako i iznutra. Na moje zaprepaštenje, moram priznati da me nitko nikad nije romantično progonio, ni muškarci ni žene.

 

Kad ste godinama trpjeli udarce u glavu, poput onih u boksu, to vam usađuje mentalitet borca. Privatno sam suosjećajna i privržena osoba, potpuno suprotno od percepcije koju moji dragi gledatelji možda imaju o meni. Nažalost, ljudi često brzo osuđuju, što rezultira nedostatkom pozivnica za događaje ili darova poput šampanjca. Čitao sam o drugim slavnim osobama koje su primile takve geste u novinama, ostavljajući me da se pitam zašto ja nisam uključen u takve geste. Zašto mi nitko ne pada na pamet poslati šampanjac? Ovo je pitanje koje postavljam svojoj publici.

Preporučujemo