Zanosna jugoslavenska glumica Lidija Vukićević pobudila je golem interes tijekom 1980-ih, a što je neobično, ta fascinacija održala se do danas bez ikakvih znakova smanjenja. Ona i danas izgleda odlično kao da nije ostarila ni dana. Dok je velik dio njezinog ljubavnog života ostao obavijen velom tajne, u javnost su izašli detalji koji se tiču ​​bivšeg supruga Lidije Vukićević.

 

Nakon razvoda od glumice Mitar Mrkela, bivši nogometaš, uplovio je u vezu s Olgom, atraktivnom brinetom koja se danas naziva gospođom Mrkela i koja je od svog muža mlađa 21 godinu. Mitar se pokazao kao izuzetan supružnik i izvanredan roditelj. Unatoč čestim primjedbama o našoj značajnoj razlici u godinama, naš skladan odnos učinkovito umanjuje svaku percepciju te razlike, rekla je jednom prilikom ona..

 

Tijekom cijele naše veze ne mogu se sjetiti niti jednog slučaja da je njegov telefon bio isključen čak ni na kratko, trideset minuta. Uvijek mu netko dođe, a on je stalno zadubljen u posao. Međutim, on prihvaća svoju radoholičarsku prirodu i ne doživljava je kao izazov.

Ponekad mu izričito kažem: “Hej, zašto ne ostaviš telefon sa strane i provedeš vrijeme s nama?” Ali potpuno ozbiljno, razumijem da on ima odgovornu poziciju i da mora uložiti značajan trud kako bi održao razinu uspjeha koju je do sada postigao. Olga Mrkela ispričala je kako njen suprug  ima divnu vezu s djecom iz prethodnog braka. Andrej i David, gaje duboku ljubav prema Duletu, a osjećaj je obostran.

 

Olga je otkrila i neke posebne rituale koje dijele njezin suprug i dječaci. Tada je Mrkelina supruga izjavila da se on, unatoč zauzetosti, trudi vratiti kući na ručak. Kad god ima trenutak slobodnog vremena, obavezno odemo u šetnju. Osim toga, uvijek odvoji vrijeme za igru ​​s Duletom. Navečer uživamo u zajedničkom gledanju filma.

Preporučujemo