Snežana Dakić je poznata javna ličnost u Srbiji sa raznolikim iskustvom u radiju, televiziji, novinarstvu i obrazovanju. Obavlja razne uloge u Srbiji kao urednica, novinarka i voditeljka, kao i profesor španskog jezika i književnosti. Na Fakultetu za kulturu i medije Megatrend univerziteta radi i kao asistent na predmetima Agencijsko novinarstvo i Radio i TV novinarstvo. Rođena u Beogradu 19. marta 1969. godine, Snežana Dakić je ranije bila udata za biznismena Vladimira Mikića i imaju ćerku po imenu Laura. Trenutno živi i radi u Beogradu, oduvek je bila i dalje zapažena ličnost u očima javnosti i medija.

Snežana Dakić je poznata po svom besprekornom smislu za modu, koji je služio kao muza nebrojenim ženama. Njeni javni nastupi ne prestaju da zadive, a njeni ansambli jednostavno oduzimaju dah. Njena odeća na reviji “Pierre Cardin” i promocija srpskog izdanja “Marie Claire” u francuskoj ambasadi ostavili su žene svih uzrasta apsolutno oduševljene.

Tokom protekle tri sezone, slip haljina je osvojila modni svijet. Jedna posebna izvedba ove haljine, koju je kreirala Snežana Dakić, izazvala je značajnu pažnju. Svojim elegantnim dizajnom, haljina je idealna za nadolazeću sezonu vjenčanja i ne zahtijeva dodatno ukrašavanje kako bi se poboljšala njena ljepota. To je nezaobilazan predmet koji bi trebao krasiti garderobu svake žene.

Kako se ljeto bliži kraju, svilena haljina čije pastelne nijanse dočaravaju senzualnost negližea odličan je izbor za modu. Ansambl je upotpunjen modernim parom cipela na platformi, koje su napravljene po uzoru na Valentinovu liniju cipela od prošle godine. Iako su imitacije cipela iz prethodne sezone, one su i dalje veoma poželjne od strane modnih kreatora. Ukupan utisak je bio elegancija, narušena jedino prisustvom tamne kožne torbice koja  kao da je neobjašnjivo narušavala harmoniju njenog izgleda. Bilo je i onih kojima se ovo njeno modno izdanje nije svidjelo jer ih haljina podsjeća na spavaćicu.

Preporučujemo