Viki Miljković, poznata pevačica, već dugi niz godina u srećnom braku sa Tašketom. Zajedno imaju sina Andreja, kojeg oboje obožavaju. Međutim, ono što se ne zna je da je Tašket ranije bio oženjen, te da ima kćerku iz prethodnog braka. Jelena, ćerka muzičara Dragana Taškovića, rođena je kad su njeni roditelji bili jako mladi. Njegov prvi brak se raspao, a Gordana, koju je jako voleo, prekinula je njihovu vezu. Uprkos tome, oboje su se složili da zajedno odgajaju svoje dete i da budu u kontaktu. Danas je Jelena odrasla žena sa svojim detetom.

Tokom odrastanja Jelene Tašković, njeni roditelji su se razišli, ali je ona imala tu sreću da i majka i otac i dalje budu prisutni u njenom životu, pokazujući uzajamnu brigu i poštovanje. Uz to, počastila ju je i njena maćeha, Viki, koja je ubrzo postala bliski pratilac i tako ostala dugi niz godina. Jelena trenutno živi u Njemačkoj sa svojom majkom, ali ova fizička udaljenost nije oslabila veze koje dijeli sa mlađim bratom i ocem, koji su ostali odani vjernici uprkos razlikama u godinama između njih. Jelena se jako dobro slaže i sa svojom maćehom Viki.


Tokom godina formiranja, Jelenina majka, koja je bila prva supruga Dragana Taškovića, imala je značajan uticaj na Jelenina uverenja i vrednosti. Jelena je u poslednje vreme izrasla u šarmantnu mladu ženu koja često posećuje Tašketa i Viki u njihovom novoosnovanom prebivalištu. Jelena često deli slike sa svojom majkom na različitim društvenim mrežama. Mediji su koordinirali susret Tašketove bivše partnerke i Jelene.

Dugo očekivani trenutak je konačno stigao, a javnost je konačno mogla da prisustvuje pojavi njihove voljene zvezde. Nakon što je fotografija postavljena na brojne platforme društvenih mreža, pjevačevi pratioci su brzo povukli poređenja između dvije osobe koje nisu imale nikakve očigledne sličnosti ni po fizičkom izgledu ni po karakteru.

Preporučujemo