Maša Memedović je priredila nezaboravno devojačko veče koje je na nju ostavilo neizbrisiv utisak. Uspomene na tu subotu ostaće joj do kraja života jer je odlučila da stane na “ludi kamen”. Kraljevski je izgledala na privatnom venčanju za blisku grupu najmilijih, jer je ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića. Upravo zbog toga nije željela veliku pompu i svadbu sa stotinama zvanica.

Maša je neko ko cijeni svoju privatnost i radije drži svoj privatni život prikrivenim. Međutim, postoje neke prilike koje su jednostavno previše važne da bi se skrivale. Nedavno je Maša podijelila nekoliko objava na Instagramu na kojima je prikazana njena izvrsna vjenčanica. Haljina ima elegantan dizajn, sa otvorenim ramenima i blago dubokim dekolteom koji je savršeno krasi. Ozarena i zadivljujuća Maša razmijenila je zavjete sa svojim partnerom, proslavljenim rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem, nakon što je rekla “da” njegovoj prosidbi.

Mlada i mladoženja izašli su iz crkve  sa osmjesima na licima i spojenih ruku. Oni su sa svojim gostima veselo proslavili tu priliku, uz živu muziku. Bilo je jasno da je mlada bila potpuno spremna za noć veselja koja će se nesumnjivo protezati do ranih sati sljedećeg jutra.

Tokom ceremonije venčanja, Mirjana, Mašina majka, bila je oduševljena kao i sami mladenci. Ona se pridružila ostalim gostima pjevajući i plesajući. Iako je nekada bila u braku sa poznatim TV voditeljem, Mirjana  koja je sa njim ostala u korektnim odnosima, je na venčanju svoje ćerke izgledala zapanjujuće. Za događaj je odjenula haljinu do koljena u bogatoj boji cvekle koju je uparila sa bež visokim potpeticama kako bi upotpunila svoj outfit. Čini se da se Mirjana odlično snašla u stiliziranju za veliki dan. Može se samo zamisliti kakva je reakcija njenog bivšeg supruga Jovana Memedovića kada ju je ugledao u tako elegantnoj odeći. Kako biva, Jovan Memedović je mladu predao budućem mužu.

Preporučujemo