Čedomir i Jelena Jovanović zajedno su više od dve decenije i uživaju u naklonosti koju dele. Svoju ljubav zapečatili su brakom 2003. godine i njihova posvećenost je od tada kulminirala rođenjem četvoro dece, svako sa izuzetnim i prepoznatljivim imenom: Jana Hart, Zora Feit, Angelija Fey i Mihajlo Lajf. Čeda je poznata politička ličnost u regionu, a svoju sadašnju suprugu  upoznao je kroz političku karijeru. Naime njihovom susretu je kumovala supruga ubijenog premiejra Srbije Zorana Đinđića.

Uprkos raznim spekulacijama koje su kružile u štampi o njihovoj burnoj vezi, a koje uključuju i izveštaje o fizičkim obračunima, Čedomir i Jelena Jovanović uspeli su da prevaziđu sve prepreke i razlike. U stvari, čini se da je njihova ljubav ojačala i zbog toga postala još trajnija. Dokaz za to može se vidjeti u srdačnoj poruci koju je političar danas podijelio na svom “Instagram” nalogu.

Autor bez stida ispoveda ljubav prema svojoj drugoj osobi, izražavajući duboko poštovanje za vreme koje su proveli zajedno. Priznaje da su njegova osjećanja ostala ista kao i kada su se prvi put sreli, iako su se suočili s preprekama i nesuglasicama, koje su prirodne u svakom braku. Ipak, par je naučio kako da prevaziđe ove prepreke i nastavi da održava svoju beskrajnu ljubav jedno prema drugom.

Danas se slavi rođendan zadivljujuće Jelene, a u čast ove prilike, Čeda Jovanović je na društvenim mrežama objavio dirljivu poruku koja je duboko odjeknula među njegovim pratiocima. Izražavajući iskrene emocije, Čeda je preneo svoju zahvalnost Jeleni, izjavivši da su njegov život, srce i vera obogaćeni radošću  zbog nje. Čak je podijelio istu poruku na svojoj stranici na društvenim mrežama, zajedno sa emotikonom u obliku srca koji je pokazao njegovu ljubaznu prirodu. Jelena je takođe podijelila  objavu, dobivši niz čestitki i lepih želja od korisnika mreže.

Preporučujemo