Modni izbor Ane Bekute često je u centru pažnje medija kao odgovor na divljenje i komentare lokalne javnosti. U početku, Bekuta je napravila besprijekorne modne izbore kada je bila dvadeset kilograma lakša; odlučila se za uske haljine, pantalone i sakoe. Međutim, kako se udebljala, počela je da oblači široke suknje i prsluke kako bi prikrila višak kilograma. Nedavno je Bekuta započela dijetu koja je davala izvanredne rezultate svake sedmice. Kao rezultat toga, birala je odvažnije odjevne kombinacije koje su njeni obožavatelji dobro prihvatili. U jednoj epizodi “Zvezde Granda” nosila je moderan ansambl koji se sastojao od crne dugačke haljine, blago pripijenog kariranog prsluka sa reverima i naljepnicama, crne kožne torbice sa drvenim kaiševima i skupih cipela na nisku potpeticu.

Najnoviji modni izbori Ane Bekute izdvojili su je od ostalih članova žirija u popularnoj konkurenciji, što je navelo fanove da spekulišu o tome koja modna iznenađenja može da sprema. Osim toga, posmatrači su primijetili da se čini da pop umjetnica odiše jedinstvenom energijom, što se može pripisati promjenama u njenom treningu, ishrani ili emocionalnom stanju. Iako je Ana izrazila želju da smrša, njen prezauzet raspored je otežao davanje prioriteta ovom aspektu njenog života. Međutim, sa početkom nove sezone “Zvezde Granda” posvetila se disciplinovanom režimu, uz podršku tima stručnjaka, uključujući nutricioniste i trenere.

Anina ishrana je posebno prilagođena njenoj konstituciji i analizi, i iako hrana koju konzumira može pozitivno uticati na druge, ona je uverena u njihovu efikasnost za nju. Osnova nove dijete za pop muzičara je oko povrća i voća. Da bi obezbedila pravilnu ishranu, dnevno joj se na Vračar dostavlja pet obroka koji se sastoje od doručka, ručka, užine i večere. Anna Bekuta prati ovaj režim ishrane već pet dana i sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je svoj napredak.

Preporučujemo