Samo nekoliko pojedinaca može postići ono što je postigla Aleksandra Prijović. Sa 28 godina uspjela je rasprodati tri Arene u Beogradu, podvig o kojem mnogi mogu samo sanjati. Nakon toga je rasprodala i 4 zagrebačke Arene i u Sarajevu Zetru puni po drugi put. Javnost je jako zaintrigirana detaljima oko njenog uspjeha, uključujući obrazovanje Prije i Filipa.

Aleksandra Prijović je odrasla u skromnom prebivalištu udaljenom od živopisnog srca Belomanastira. Uprkos tome što je bila vrijedna učenica, njena prirodna sposobnost pjevanja brzo je nadmašila njena akademska postignuća i postala njena najveća strast. Njena majka Borka je takođe bila muzičarka i od nje je Prija nasledila svoj muzički talenat. Tokom njenog odrastanja, Prijovićeva baka i djed su imali ključnu ulogu u njenoj brizi i razvoju, a ona i dan-danas cijeni njihov doprinos.

Po završetku osnovne škole, Aleksandra je nastavila školovanje u srednjoj školi, završivši tri razreda pre četvrtog. Međutim, njen život je krenuo drugačijim putem, pa je fokus prebacila na pevanje. Iako je u intervjuu izrazila namjeru da završi srednju školu, priznala je da to trenutno nije izvodljivo zbog zauzetosti nastupima.

Filip Živojinović je od malih nogu započeo svoju tenisku karijeru učeći i igrajući sa svojim ocem, Slobodanom Bobom Živojinovićem, cenjenim teniserom. 2003. godine osvojio je juniorsko prvenstvo Srbije i Crne Gore. Uprkos sportskim aktivnostima, Filip je takođe pridavao veliku vrednost obrazovanju. Pohađao je Britansku međunarodnu školu u Beogradu, a kasnije se upisao na Univerzitet Rajs u Hjustonu. Aleksandra i Filip su u braku od 2018. godine. Njihova ljubav je urodila plodom rođenjem sina Aleksandre u martu naredne godine.

Preporučujemo