Danas vlada fenomen da su slavne ličnosti oni koji imaju najviše uticaja na ljude i da im se pridaje previše značaja i pažnje. Nuspojava ovog fokusa na estradne ličnosti je ta da su sad i njihovi članovi uže i šire porodice kao i prijatelji također slavne ličnosti i o njima se priča, kako mnogi kažu, bez da su to nečim korisnim zaslužili.

Kao primjer mnogi često navode djecu turbofolk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i kriminalca Željka Arkana Ražnatovića, a to su naravno Anastasija i Veljko. Kćerka je kopija Cece koja se pokušava probiti u pjevačkim vodama, dok se sin bavi boksom, ali je teško došao do prihvatanja publike.

Veljko je svakako i dalje popularan i njegova supruga Bogdana Rodić je također u pažnji medija. Ona je prethodno bila sportašica, ali se odrekla te karijere i očito joj puno više pažnje svi daju otkako joj je Ceca svekrva a Veljko suprug. Zajedno već imaju porodicu, a svi komentarišu njihove porodične prve korake.

Međutim, mnoge je šokiralo koliko je Bogdana promjenila lični opis kako vidite na priloženim fotografijama. Naime, vlada u svijetu pa i kod nas taj trend da djevojke sebe podvrgavaju raznim operacijama i procedurama koje ih izvještače i izgledaju kao barbike ili pripadnice Kardashian porodice.

Tako se i Bogdana transformisala u Kardashianku tako što izgleda neprirodno u poređenju sa svojim prethodnim izgledom gdje je bila prirodno lijepa. Mnogi ljudi krive zapadnu kulturu i vrijednosti za ovako površno tretiranje svog tijela i uticaj plastičnih barbika u svijetu kulture, a mnogi su to rekli i za Bogdanu i druge djevojke njenih godina i mlađe.

 

Preporučujemo