Bivši suprug Kristine Bekvalac je Ivo Martinović, po zanimanju crnogorski arhitekta. Tokom rastave od dizajnera, Martinović je većinu svog vremena proveo radeći u azijskim zemljama. Do razvoda je, djelimično, došlo i zbog ovih okolnosti. Poznati partneri su kao razlog razlaza javno naveli česte svađe, koje su koristili kao objašnjenje za svoj drugi razvod.

Oni su fotografisani u matičnoj službi, a slike nastavljaju da kruže internetom. Mogućnost razvoda izazvala je značajnu pažnju, a kada je par, koji je već imao ćerku po imenu Petra, odlučio da se ponovo uzme, to je izazvalo medijsku pomamu. Nakon njihovog vjenčanja, Kristina je zatrudnjela sa sinom Noom. Noa je uspio da učini nešto što je rijetko kome pošlo za rukom – zbližio je svoje već bliske roditelje još više uprkos njihovoj razdvojenosti.

Ne samo da zajedno odgajaju ćerku i snaju, već su ovog leta čak otišli i na porodični izlet na plažu. Kristina je rasvijetlila situaciju, našalivši se da nema želju da se miri sa Martinovićem, ali da oni sve rade iz ljubavi prema djeci. Nedavno se pokazalo kolika je očeva ljubav prema svojoj djeci kada je napravio jedinstveni kostim za svog plavokosog sina, koji po svemu podsjeća na svoju ponosnu majku, za maskenbal.

Sestra Nataše Bekvalac ponosno je podelila ovaj gest na Instagramu, a bivši suprug Kristine Bekvalac pohvaljen je za izuzetan trud. Noa i njegovi prijatelji su nesumnjivo bili oduševljeni ishodom. Poznato je da je i njena sestra Nataša Bekvalac bila udata tri puta, te da se svaki put i razvela. Kako je rekla, nije otvorena za brak u skorije vrijeme, sada se posvetila svojim kćerama i sebi.

Preporučujemo