Prema astrolozima, razdoblje od 14. do 28. listopada smatra se najopasnijim. Ovaj vremenski okvir naziva se koridorom jesenske pomrčine, za koji se vjeruje da donosi čudne, mistične i neprivlačne situacije. U svjetlu ovoga, preporuča se odgoditi sve značajne događaje, osobito ključne odluke. Ipak, astrolozi sugeriraju da postoji jedan horoskopski znak koji će biti sretan, sposoban svaku situaciju pretvoriti u svoju korist.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika doživjet će jedinstvenu priliku da postignu svoje ciljeve. Ovaj uspjeh proširit će se na sve aspekte njihovih života, uključujući ugodna iznenađenja u njihovim romantičnim potragama. Ipak, zvijezde upozoravaju da se ne upuštaju u ozbiljne rasprave s partnerima jer pojačane emocije mogu dovesti do sukoba. Važno je izbjeći potrebu za dokazivanjem svoje ispravnosti. Oni koji su već iskusili nesuglasice s voljenim osobama imat će priliku ispraviti pogreške iz prošlosti jer će njihovi odnosi proći ključnu probu.

Osim toga, tijekom tog vremena dogodit će se neočekivani događaji koji nadilaze maštu. Najvažnije je eliminirati negativne misli i koncentrirati se na pozitivne. Ako se stalno zatečete u nepovoljnim okolnostima, do kraja mjeseca može vrijediti rečenica “dva koraka naprijed, jedan nazad”. Umjesto straha od promjena, važno ih je prihvatiti hrabro i otvoreno. Da biste istinski cijenili ljepotu svijeta, potrebno je izaći iz okvira svog doma i doživjeti ga iz prve ruke, bez obzira na bilo kakve predrasude koje možda imate. Uspjeh najvišeg stupnja rezerviran je za one koji se bave kreativnim poljima ili imaju jasno razumijevanje svojih dugoročnih težnji.

Preporučujemo