Brena već desetljećima slovi za najistaknutiju zvijezdu Balkana, a njen raskošan život nije tajna. Njena rezidencija na Bežanijskoj kosi dokaz je raskoši koju utjelovljuje, ukrašena najfinijim materijalima od svile i baršuna. Raskošno prebivalište Lepe Brene nalazi se u otmjenoj četvrti Beograda i odiše ekstravagancijom. Glavna kuća se može pohvaliti s više stambenih prostora, obiljem spavaćih soba i brojnim kupaonicama. Uz vodstvo profesionalaca, popularna folk pjevačica pomno je osmislila svaki detalj po svom ukusu. Iznimka je prostrana kuhinja koju je uredila prema preferencijama i zamislima supruga Bobe koji u tom domenu suvereno vlada. Boba naime uživa u pripremi hrane ali i u njenoj konzumaciji što se na njemu može i primjetiti.

Osim primarne rezidencije, prostrano dvorište također obuhvaća više sekundarnih stanova. Jedna od tih građevina namijenjena je za uslužne svrhe, dok druga sadrži luksuzni bazen i tradicionalnu tursku kupelj. Vila Živojinovića smještena je na zemljištu površine oko pet tisuća četvornih metara. Nije mogla ni sanjati pjevačica da će jednog dana živjeti u takvoj raskoši. Priznaje skromne početke iz kojih je došla, odrastajući u malom, ali lijepom stanu kao dio radničke obitelji.

Brena je jednom prigodom izjavila da uživa u jednostavnim svakodnevnim životnim zadovoljstvima, uključujući kuhanje, čišćenje i pospremanje nereda. Iako se sada naziva feng shui, njezina obitelj nije imala naziv za to dok je odrastala. Ipak, svake godine su sudjelovali u obredu krečenja doma i pripremanja zimnice.

Tijekom mog djetinjstva moja obitelj i ja smo živjeli u stanu koji se nalazi u Brčkom, zajedno sa mojim roditeljima, sestrom i bratom. Kada se prisjećam tog vremena, prisjećam se divnih jutara i mirisa doručka koji je u kuhinji pripremala moja majka. Zatim bi sjedila za svojom šivaćom mašinom, pjevala sevdalinke i kreirala prekrasne odjevne predmete. Ova poznata folk pjevačica prisjeća se tople i privlačne atmosfere koja je nekada vladala u njenom domu u Brčkom. Jedna od fotografija na Breninom Instagram nalogu prikazuje njenog oca Abida, a snimljena je ispred njene kuće u Brčkom.

Preporučujemo