Tijekom 1980-ih Lidiju Vukićević mnogi su smatrali jednom od najupečatljivijih lijepih žena tog doba. I danas iako je već ušla u sedmu deceniju ona izgleda odlično i kao da nije oostarili ni jedan jedini dan. Njezino pojavljivanje u brojnim filmovima i televizijskim serijama postalo je amblematično za to vrijeme.Među svojim vršnjakinjama Vukićević se isticala izrazitom kovrčavom kosom i izuzetnim ponašanjem. Svoj prvi proboj ostvarila je ulogom Lilice u filmu “Žikina dinastija” kojom je privukla pažnju publike. No, najveću pohvalu donijela je ulogom Violete Popadić u renomiranoj seriji “Bolji život.

Lidija Vukićević ne boji se pozivati ​​druge da zavire u njeno raskošno prebivalište na Bežanijskoj kosi, a to čini putem društvenih mreža. Njezin dom podsjeća na velebne vile do kojih je nekoć bilo moguće doći samo preko stranica međunarodnih časopisa. Javnosti je posebno zanimljiv jedan specifičan kutak Lidijina doma – njezina kupaonica. Glumica značajan dio vremena posvećuje njezi sebe i uljepšavanju unutar ovog prostora.

Lidija Vukićević je svojedobno izjavila da je kupaonica mjesto gdje provodi značajan dio vremena. Prioritet joj daje udobnost i izgled, s posebnim naglaskom na kvalitetu. Preobrazila je svoje područje za uljepšavanje u šarmantnu i mirnu oazu za opuštanje i pomlađivanje. Paleta boja kupaonice uglavnom se sastoji od nijansi sive i smeđe. Pločice, koje izgledom oponašaju minijaturne cigle, slažu se u ovom uzorku isključivo unutar tuš kabine.


Figurica Bude nalazi se na vrhu bijele, rustikalne komode ukrašene raznim kozmetičkim proizvodima. Iznad škrinje postavljeno je veliko ogledalo sa smeđim okvirom. Prema feng shui stručnjacima, upravo ova figurica ima sposobnost stvaranja mirne atmosfere i ulijeva okolno područje umirujućom energijom.

Preporučujemo