Marko Janketić srpski je kazališni, filmski i televizijski glumac, poznat po nastupima u zapaženim ostvarenjima kao što su “Šišanje”, “Ubojice moga oca”, “Bit ćemo prvaci svijeta”, “Dara iz Jasenovca”. između ostalih. Rođen je u Beogradu 13. srpnja 1983. godine, a trenutno živi i radi u rodnom gradu. Budući da je sin glumaca Mihaila Miše Janketića i Svjetlane Knežević, Marko je u svijet glume ušao u mladosti. Danas je jedan od najpoznatijih glumaca ne samo u Srbiji nego i u regiji.

Marko Janketić omiljen je glumac mlađe generacije koji svoj osobni život uspijeva tajiti od medija i javnosti. Unatoč tome, na društvenim mrežama postoje slučajevi u kojima njegova majka nenamjerno “otkriva” detalje o njegovom životu. Supruga Miše Janketića, Svjetlana Knežević, glumica je i bivša balerina koja je aktivna na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook. U ožujku je objavila sretnu vijest da je njezin mlađi sin ponovno postao otac te da je u obitelj dobio novu kćer.

Uz sliku nasmijane male djevojčice koja sjedi Marku u krilu, ponosna baka ispisala je “Moj svijet”. Iako glumac sa suprugom Marijom ima još jednu kćer, jako se brine da taj aspekt života ostane tajan. Samo je jednom prilikom Gloriji otkrio tu informaciju, jezgrovito joj prenijevši sve što je trebala znati.

Pohvalno je govorio o svojoj supruzi, opisujući je kao izvanrednu ženu koja se odlučila ne uključiti u javne poslove. Od samog početka imali su duboko razumijevanje i zajedničku privrženost, što je odigralo ključnu ulogu u stvaranju snažnog i ispunjavajućeg odnosa. Rekao je da mu je supruga srodna duša i da u njoj nalazi sve elemente sreće i mira.

Preporučujemo