Kako se približavamo kraju mjeseca, značajan astrološki događaj nazire se na horizontu. Naime, pun Mjesec u Blizancima je iščekivan i služi kao pokazatelj završetka određenog životnog ciklusa. U ovom trenutku dolazi do konvergencije emocija i svijesti, što često naglašava želju za komunikacijom, prenošenjem misli i otkrivanjem novih informacija. Simbol Blizanaca označava osobine kao što su intelekt, radoznalost, komunikativnost i povodljivost. Tijekom vremena kada je Mjesec u svom najpunijem stanju u ovom znaku, pojedinci mogu iskusiti pojačanu želju za razgovorom, druženjem i razmjenom ideja s drugima. Kao rezultat Blizančeve sklonosti prema nepredvidivosti i raznolikosti iskustava, emocije mogu biti nestalnije nego inače.

Tijekom ovog razdoblja možete mudro iskoristiti svoje vrijeme istražujući nove interese, učeći nove koncepte ili šireći svoju perspektivu kroz interakciju s različitim ljudima. Međutim, važno je imati na umu da ovaj val energije također može dovesti do trivijalnosti ili skretanja pažnje, zbog čega je vitalno uspostaviti ravnotežu između znatiželje i koncentracije. U astrološkom smislu, Pun Mjesec u Blizancima naglašava važnost komunikacije, obrazovanja, umrežavanja i otkrivanja novih mogućnosti. Ovo je vrijeme kada možete osjetiti porast energije koji potiče razmjenu znanja i ideja.

Emocionalno stanje pojedinca često se povezuje s punim Mjesecom. Vjeruje se da ova mjesečeva faza može utjecati na emocije, rezultirajući pojačanom unutrašnjom refleksijom, naglašavanjem određenih osobina ličnosti pojedinca i pojačavanjem intenziteta određenih životnih događaja.

Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe mogu se suočiti s izazovima tijekom Punog Mjeseca u Blizancima. Kulminacija svih vaših nedavnih napora brzo se približava. Možda ćete se osjećati prisiljenima otvoreno izraziti svoje misli i mišljenja, bez obzira na moguće posljedice. Međutim, važno je biti oprezan u komunikaciji kako biste izbjegli nenamjerno nanošenje štete.

STRIJELAC
U 2023. bit će postavljen krajnji lakmus test za svaki složeni emocionalni odnos. Ovaj test će odrediti dugovječnost navedenog odnosa. Nadalje, ako ste trenutno u braku, važno je napomenuti da se može pojaviti potencijalna kriza.

RIBA
S Punim Mjesecom u Blizancima dolazi do krize u vašem poslovnom životu. Sasvim je vjerojatno da ćete u razdoblju do 27. studenog osjetiti neodoljivu želju da promijenite svoj trenutni posao ili čak cijelu profesiju.

DJEVICA
Tijekom punog Mjeseca mogu se pojaviti obiteljski sukobi i stambene komplikacije. Savjetuje se suzdržati se od upuštanja u rasprave s članovima obitelji u to vrijeme. Ključno je izbjegavati donošenje emocionalnih odluka tijekom punog Mjeseca.

Preporučujemo